gastronomia

gastronomia | 19.05.2005

LOT Catering powiększa sieć Podniebnych Barków

Od kwietnia firma LOT Catering oferuje przedsiębiorcom kupno licencji franczyzowej.

gastronomia | 11.05.2005

Mobilna pizzeria

Scott Matthew ze stanu Wisconsin (USA) nie chciał czekać godzinę na dostarczenie pizzy. Położył się spać głodny, a obudził z gotowym pomysłem na biznes. Zapisał go na skrawku papieru, a dwa tygodnie później zaczął wcielać w życie.

gastronomia | 21.03.2003

Owoce poprawią wizerunek

McDonald`s wprowadza owoce do swojego menu.

gastronomia | 11.12.2002

Targi On-line z YOGEN FRÜZ

Na drugim spotkaniu Targów On-line na pytania gości odpowiadał Waldemar Lipiński, prezes YF Zdrowe Desery II, operatora sieci Yogen Fruz w Polsce.

gastronomia | 21.10.2002

Złote czasy dla gastronomii

Mamy istny boom gastronomiczny. Na rynkach Krakowa, Wrocławia, Poznania, przy Piotrkowskiej w Łodzi i w centrum Warszawy niemal codziennie powstaje jakiś bar, pub czy restauracja.

gastronomia | 15.04.2002

Czy pierogi wezmą odwet na hamburgerach?

Nowo powstająca sieć gastronomiczna Leśne Runo pod nieco tajemniczo brzmiącymi nazwami oferuje naleśniki i pierogi

gastronomia | 08.11.2001

Lepper jak Łukaszenko

Już niedługo przy głównych drogach i w ważniejszych miastach znajdziemy charakterystyczne biało-czerwone bary

gastronomia | 31.01.2001

Kiełbasa śniadaniowa w McDonald’s

Associated PressAby zwiększyć sprzedaż amerykańska sieć McDonald´sa zdecydowała się wprowadzić do menu „Nowe smaki".

gastronomia | 31.01.2001

Całodobowa cukiernia

Niekonwecjonalna promocja franchisingu Krispy Kreme Corp.

  pierwsza
  poprzednia
83
84
85
86