mój franchising

mój franchising | 11.05.2022

Branża, która mocno przyspiesza

Sylwester Sałasiński i Patrycja Falkiewicz, franczyzobiorcy Orient Massage i Thai Organic, niedawno otworzyli trzeci salon masażu. Udowadniają, że w każdych czasach można rozwijać biznes.

mój franchising | 26.04.2022

Marzenie o gastronomii

Mykola i Yana Maksymiv od półtora roku prowadzą we Wrocławiu pizzerię Gruby Benek. Jak układa im się współpraca z franczyzodawcą?

mój franchising | 25.04.2022

Z korporacji do edukacji

Monika Andraszek zrezygnowała z pracy w korporacji na rzecz działalności pod szyldem EZO, ponieważ chciała mieć więcej czasu dla dzieci. Jak jej idzie?

mój franchising | 15.04.2022

Balonowy biznes

Zamknięcie galerii handlowych w czasie pandemii skłoniło Emilię Wasielewską do znalezienia sobie nowego zajęcia. Postawiła na GoDan. Jak jej idzie?

mój franchising | 13.04.2022

Licencja na liczenie

Agnieszka Haniewska prowadziła zajęcia arytmetyki mentalnej pod szyldem innej firmy, zanim zdecydowała się na AMAkids. Co ją przekonało?

mój franchising | 08.04.2022

Licencja na piekarnię

Dorota Fliegel porzuciła branżę mięsną i została franczyzobiorczynią Piekarni Oskroba. Czy nie żałuje swojej decyzji?

mój franchising | 14.03.2022

Własny biznes w nowym kraju

Lidia Zakrevska i jej mąż Konstantin od dwóch lat prowadzą swój biznes pod szyldem Fit Cake. Jak odnaleźli się w polskiej rzeczywistości biznesowej?

mój franchising | 11.03.2022

Biznes dla dużych i małych miast

Wojciech Szadziul przez kilkanaście lat pracował na etacie, aż w końcu uznał, że najwyższy czas przejść na swoje. Na jaki biznes postawił?

mój franchising | 09.03.2022

Z korporacji do franczyzy

Jarosław Sułek porzucił korporację i otworzył biuro nieruchomości. Jak mu się pracuje na swoim?

mój franchising | 28.02.2022

Biznes po macierzyńskim

Najpierw troje dzieci, potem własny biznes – taką drogę przeszła franczyzobiorczyni marki DepilConcept. Jak sobie radzi dzisiaj?

mój franchising | 27.02.2022

Sto punktów Bafra Kebab w Polsce

Eryk Pisarski zainwestował w punkt Bafra Kebab niewiele ponad pół roku temu. Osiągane zyski zachęciły go do szybkiego otwarcia kolejnej lokalizacji.

mój franchising | 26.02.2022

Jubileuszowy sklep

Julita Szulczyk prowadzi ośmiotysięczny sklep sieci Żabka. Zarówno sklep, jak i franczyzobiorczyni są wyjątkowe. Co je różni od pozostałych?

mój franchising | 21.02.2022

Franczyza tylko dla kobiet

Agnieszka Wojewoda zrezygnowała z prowadzenia wymyślonego przez siebie biznesu i postawiła na franczyzę. W jaką markę zdecydowała się zainwestować?

mój franchising | 18.02.2022

Jak zostać spedytorem?

Na współpracę pod szyldem Northgate Logistics zdecydowało się trzech partnerów. Jak sobie radzą?

mój franchising | 14.02.2022

Długofalowa współpraca popłaca

Jeden z pierwszych franczyzobiorców Husse współpracuje z firmą już trzynaście lat. Jak zmienił się biznes w tym czasie?

mój franchising | 02.02.2022

Masaż jest dobry na wszystko

Jarosław i Magdalena Jakubczakowie otworzyli salon Orient Massage tydzień przed lockdownem. – Przetrwaliśmy trudny czas, co nas wzmocniło i pozwoliło jeszcze lepiej poznać biznes – mówią.

mój franchising | 31.01.2022

Sukces mimo trudności

Marcin Walczewski otworzył dwa sklepy pod szyldem Komfort. Czy jest zadowolony ze współpracy z franczyzodawcą?

mój franchising | 24.01.2022

Sklep mięsny we franczyzie

Monika Włodarczyk i Maciej Sikora, franczyzobiorcy Delikatesów Mięsnych Grot, mają długą historię współpracy z tą marką. Jak sobie radzą?

mój franchising | 21.01.2022

Franczyza, która daje niezależność

W Intermarché każdy z franczyzobiorców ma dużą niezależność i pełni ważną rolę na rzecz całej firmy. Jak się współpracuje z tą marką?

mój franchising | 20.01.2022

Na przekór przeciwnościom

Ewa Gutkowska w lockdownie postawiła wszystko na jedną kartę. I wygrała.

1
3
4
5
następna  
ostatnia