Pizza z kebabem
Pierwsza restauracja MacJack powstała 8 lat temu. W menu lokali znajduje się kebab ze świeżego, nieprzetworzonego mięsa z warzywami i różnymi kompozycjami sosów. Jest to firmowe danie MacJacka. Opcjonalnie klienci mogą także zamówić pizzę. Obecnie w sieci działa 11 barów typu fast food, w tym osiem franczyzowych. Są one zlokalizowane nie tylko na Mazowszu skąd pochodzi firma, ale także na Wybrzeżu, Podkarpaciu i w Małopolsce. Wkrótce również klienci ze stołecznego Ursynowa i Pragi oraz z Łodzi będą mieli okazję spróbować potraw MacJacka.
- Poszukujemy franczyzobiorców z miast powyżej 50 tys. mieszkańców. Ich zadaniem będzie znalezienie lokalu na dużym osiedlu, przy ruchliwej ulicy lub w centrum miasta, o powierzchni 80-100 m2, który następnie zaakceptujemy. Franczyzobiorca i jego personel przechodzą w centrali czterodniowe szkolenie. Podpowiadamy partnerowi jakie oprogramowanie wybrać do restauracji, które zadba o właściwe zatowarowanie. Posiadamy także technologa, który przygotowuje projekt technologiczny lokalu do akceptacji Sanepidu – mówi Jacek Pietrzak, właściciel MacJack.
Przedsiębiorca musi być przygotowany na inwestycję w wysokości 80-120 tys. zł w zależności od wielkości lokalu. Franczyzodawca pobiera stałą miesięczną opłatę w kwocie 1 tys. zł.
(dw)
ZOBACZ W KATALOGU
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
Fabryka Pizzy zamieniła się we włoską restaurację, która serwuje różnorodne dania. Czy ten ruch się opłacał?
Franczyzodawca Cukrem i Solą oraz Cafe Słodziak poszerza ofertę w lokalach m. in. o croissanty z dubajską czekoladą. Ma też propozycję dla franczyzobiorców, którzy chcieliby zaoszczędzić na inwestycji.
Carat Kebab chce zmienić podejście Polaków do kebabu. Zachęca też franczyzobiorców do łączenia pod jednym dachem kilku marek gastronomicznych.
Paweł Marynowski z ZapieCKanek startuje z franczyzą. Czym zapiekanki jego marki wyróżniają się od konkurencji?
Joanna i Paweł Sobkowiakowie szukali biznesu, który będzie dodatkowym źródłem dochodu. Ważne dla nich było też to, żeby dało się go połączyć z prowadzeniem ich dotychczasowej firmy, a także wychowaniem małego dziecka. Na jaką franczyzę postawili?
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE
Kredigo otwiera więcej biur niż planował. Partnerzy, żeby zarobić, muszą nauczyć się dobrze weryfikować klientów.
Żeby myśleć o otwarciu własnego McDonalda nie wystarczą tysiące ani setki tysięcy złotych . Potrzeba więcej. Ile? I co franczyzobiorca Złotych Łuków dostanie w zamian?
Wiele osób wciąż myli franczyzę z franszyzą, która jest pojęciem z rynku ubezpieczeń. Niepoprawna jest również franczyzna czy też franszczyzna.
Pieczarkarnia to opłacalny biznes nawet na niedużą skalę. Właściciel jednej hali zbiera plony co sześć tygodni. Gdy ma się więcej pomieszczeń – wtedy na zyski można liczyć co tydzień.
Dwa gabinety pod szyldem Yasumi to za mało dla Aleksandry Michalskiej. Jakie ma plany na rozwój?
POPULARNE NA FORUM
Dolci Sapori - Mniami
https://youtu.be/kojfdVGqIY4?si=N1J9rlZC1jf4U-2y
Biznes, który bije rekordy
Niestety jako osoba która ma bezpośrednie doświadczenie z ta franczyza, nie moge polecic wspolpracy z nimi. Te artykuly maja na celu tylko nabijanie kolejnych klientow.
Dolci Sapori - Mniami
Jestem również osobą poszkodowaną przez tą firmę 574 720 428
Biesiadowo
Tak patrzę i biesiadowo pisze że ma 119 lokali. Ale na ich stronie nie ma nawet 50
Kawiarnie Cafe Nescafe
Nie chciałabym tej franczyzy
McDonalds opinie o franczyzie
Ja bym pomyślała o tej franczyzie
Doświadczenia z Bafra Kebab
Witam wszystkich, zastanawiam się nad otwarciem punktu Bafry Kebab. Czytając komentarze w internecie mam mieszane odczucia. Czy ktoś się tym interesował? Otworzył? Jakie...
Własny, mobilny punkt gastronomiczny lody, gofry, granita - sprzedaż
Dzień dobry, Noszę się z zamiarem sprzedaży przyczepy (cesja leasingu) po franczyzie znanej jako Lodolandia. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zachęcam do...