A.Blikle

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

A.Blikle to najbardziej rozpoznawalna marka cukiernicza i jednocześnie najstarsza cukiernia w Polsce. Firma została założona w 1869 przez Antoniego Kazimierza Bliklego i od dnia powstania jej flagowy lokal mieści się przy ul. Nowy Świat 35 w Warszawie. Od blisko 150 lat A. Blikle słynie z wyrobu znanych w całym kraju pączków, luksusowych ciast, ciastek i tortów. Oferta marki ciągle się rozwija i aktualnie obejmuje również naturalne lody, wyroby czekoladowe i inne słodycze oraz zimne i gorące napoje. Na szczególną uwagę zasługuje wyjątkowa mieszanka kawy przygotowana specjalnie dla A.Blikle. 

Sprawdzone receptury przekazywane z pokolenia na pokolenie, dbałość o smak, zapach i wygląd wyrobów w połączeniu z ręczna pracą naszych mistrzów cukierniczych dają w efekcie wyjątkowo smaczne i doceniane przez kolejne pokolenia klientów produkty. Produkty A.Blikle są nie tylko smaczne, ale i zdrowe ponieważ robimy wszystko, aby wykorzystywać jedynie naturalne składniki.

JEDNOSTKI WŁASNE

20 m.in.: 

  • Warszawa, ul. Nowy Świat 35,
  • Warszawa, C.H. Wola Park, ul. Górczewska 124,
  • Warszawa, C.H. Arkadia, Al. Jana Pawła II 82,
  • Łódź, C.H. Manufaktura, ul. Drewnowska 58,
  • Poznań, Poznań City Center, ul. Matyi 2,
  • Katowice, CH Silesia, ul. Chorzowska 107.

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

7

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • Prowadzenie biznesu pod szyldem rozpoznawalnej i cenionej marki; 
  • Szeroki i atrakcyjny portfel produktowy;
  • Niezapomniany smak i najwyższa jakość produktów od blisko 150 lat;
  • Sprawdzony format i dopracowany standard wystroju cukierni; 
  • Wsparcie w procesie poszukiwania i adaptacji lokalu; 
  • Obsługę marki przez profesjonalny zespół marketingowy;
  • Wspólną działalność wizerunkową i promocyjną dla całej sieci;
  • Jednolitą organizację zasad sprzedaży oraz obsługi klienta;
  • Szkolenia i bieżące wsparcie operacyjne; 
  • Atrakcyjne materiały marketingowe;
  • Wyłączność terytorialną; 
  • Brak opłat za licencję i niskie opłaty bieżące.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Przybliżona kwota inwestycji to 200-350 tys. złotych (zależna od wielu czynników, takich jak lokalizacja, wielkości lokalu, stanu wyjściowego lokalu).


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • Osoba fizyczna lub prawna z osobistym zaangażowaniem w prowadzenie cukierni,
  • Lokal własny lub wynajmowany o powierzchni od 40 do 80 m2 - w zależności od miasta, położenia i formatu cukierni. W przypadku braku lokalu oferujemy wsparcie w poszukiwaniu,
  • Miasto powyżej 150 tys. mieszkańców. 

Szukamy placówek franczyzowych w następujących miastach :

  • Warszawa i okolice 
  • Katowice i okolice
  • Kraków 
  • Częstochowa 
  • Łódź
  • Poznań 
  • Wrocław
  • Toruń 
  • Bydgoszcz 
  • Trójmiasto

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

A.Blikle Sp. z o.o.

ul. Nowy Świat 35, 00-001 Warszawa

661 115 118

franczyza@blikle.pl

www.blikle.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatow

Michał Wólczyński

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do A.Blikle.

Wiadomość
imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
WYŚLIJ

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.