mój franchising

mój franchising | 27.07.2018

Zarobek na okrągło

Damian Chmielowiec i Filip Bachowski zainwestowali w koncept Lodolandia, bo firma zapewniła im sprawdzoną lokalizację. A także podsunęła pomysł, jak zarabiać przez cały rok.

mój franchising | 14.07.2018

Firma dla rolnika

Franczyza Grene to dobry biznes dla rolników. Takich jak Marcin Korba, który na początku tego roku zainwestował we własny sklep ze asortymentem rolniczym.

mój franchising | 07.07.2018

Specjalista potrafi lepiej

Moją przewagą nad konkurencją jest specjalizacja. Doceniają ją coraz bardziej świadome i wymagające klientki – mówi Martyna Błaszczyk, franczyzobiorczyni DepilConcept ze Szczecina.

mój franchising | 02.07.2018

Biznes dobrze wysmażony

Sylwia i Jakub Poradziszowie weszli w branżę, która była im zupełnie obca. Poszło im tak dobrze, że dziś prowadzą już dwa punkty z belgijskim frytkami.

mój franchising | 23.06.2018

W sieci raźniej

Po 10 latach samodzielnego prowadzenia biura podróży Joanna Klemiato dołączyła do sieci Travelplanet. Dlaczego?

mój franchising | 16.06.2018

Specjalista od cięcia

Przemysław Majewski miał dość pracy w korporacji. Rzucił etat i został franczyzobiorcą Expense Reduction Analysts. Czym się teraz zajmuje?

mój franchising | 08.06.2018

Hot dogi na licencji

Jarosław Starzyński sądził, że po złych doświadczeniach z gastronomią nigdy już do tej branży nie wróci. Do zmiany zdania przekonał go koncept New York Hot Dog.

mój franchising | 09.05.2018

Od kasjera do właściciela

Magdalena Różycka trzy lata temu zamieniła etat na własną firmę. Zanim otworzyła własny biznes pod szyldem BZ WBK, przez 11 lat pracowała w banku.

mój franchising | 05.04.2018

Ludzka twarz biznesu

Marcin Szyca od kilkunastu lat jest franczyzobiorcą Eurobanku, a od kilku lat rozwija klinikę neurorehabilitacji. W każdym ze swoich biznesów stara się dostrzec człowieka.

mój franchising | 02.04.2018

Awans na swoim

– Dzięki franczyzie przeszłam do wyższej ligi i awansowałam we własnej firmie – mówi Joanna Babiło, franczyzobiorczyni Tax Care z Gryfic.

mój franchising | 26.03.2018

Z franczyzą pod rękę

Dmytro Linnik już kilka dni po otwarciu pierwszej pizzerii pod szyldem New York Pizza Department zaczął myśleć o inwestycji w kolejną. Czy to była dobra decyzja?

mój franchising | 23.02.2018

Zmiana roli

Izabela Partyka przez kilka lat pracowała w centrali Mail Boxes Etc. Na tyle skutecznie zachęcała do kupna franczyzy tej firmy, że w końcu sama została jej franczyzobiorcą.

mój franchising | 15.02.2018

Kombo we franczyzie

Krystian Fiałkowski wycisnął biznesowego „maksa” ze swojego 60-metrowego lokalu w Grudziądzu. Pomogła mu w tym franczyza.

mój franchising | 07.02.2018

Szklanka w połowie pełna

200 km każdego dnia pokonywał Marcin Skowron między domem a swoim franczyzowym sklepem z alkoholem. Uznał, że biznes nie uda się bez pełnego zaangażowania właściciela.

mój franchising | 03.02.2018

Na głęboką wodę

Martyna Błaszczyk postawiła wszystko na jedną kartę. Rzuciła pracę kosmetyczki i wyjechała za granicę, żeby zarobić pieniądze na własny biznes. Wkrótce otwiera gabinet DepilConcept.

mój franchising | 25.01.2018

Gastronomia na wyłączność

Restauracja Express Kuchnia Marche, a na dokładkę inny biznes? Franczyzobiorca odradza. Ta marka wymaga pełnego zaangażowania.

mój franchising | 20.01.2018

Sekret tkwi w ludziach

Udany start we franczyzie odzieżowej wymaga odpowiedniej lokalizacji. Ale o trwałym sukcesie przesądza coś zupełnie innego…

mój franchising | 18.01.2018

Wierny franczyzie

Mimo wcześniejszych złych doświadczeń Damian Dyonizy zaufał kolejnemu franczyzodawcy. I się nie zawiódł.

mój franchising | 16.01.2018

Opłacalne cięcie

Salon Trendy Hair Fashion można otworzyć już za 60 tys. zł. Czy to koncept franczyzowy skierowany tylko do fryzjerów?

mój franchising | 09.01.2018

Interesy w rodzinie

Klaudiusz Winkiel z żoną i synem prowadzi dwa sklepy PSB Mrówka. Zdecydował się na franczyzę, mimo że jest doświadczonym przedsiębiorcą. Dlaczego?

  pierwsza
  poprzednia
9
10
12
13
następna  
ostatnia