gastronomia

gastronomia | 29.01.2010

Na wiosnę przybędzie naleśników

Sieć Nasz Naleśnik powiększa się o kolejne placówki. Pierwsze otwarcia nastąpią już w lutym.

gastronomia | 28.01.2010

Dwa debiuty

Spółka Ibiza Ice Cafe chce rozwijać się we franczyzie dzięki środkom pozyskanym z emisji akcji na rynku NewConnect.

gastronomia | 26.01.2010

Bary wegetariańskie na licencji

W najbliższych latach Bioway zamierza skupić się na otwieraniu placówek w ramach franczyzy.

gastronomia | 23.01.2010

Dobry rok dla sieci Subway

Polacy coraz chętniej jedzą w barach Subway. Potwierdza to wzrost obrotów całej sieci oraz wartość zakupów pojedynczych klientów.

gastronomia | 19.01.2010

Kolejna restauracja otwarta

Podróżujący drogą pomiędzy Bydgoszczą a Koronowem, od stycznia mogą zatrzymać się w nowej restauracji Leśne Runo.

gastronomia | 17.01.2010

Dominium rusza na podbój

Sieć pizzerii rozważa wejście na rynek rosyjski i ukraiński.

gastronomia | 11.01.2010

POF coraz liczniejszy

Polska Organizacja Franczyzodawców ma nowego członka, spółkę Fornetti, rozwijającą sieć minipierkarni.

gastronomia | 11.01.2010

Sałatkowa inwestycja

O rosnącej popularności zdrowej żywności opowiada Jagna Badurowicz z Salad Story.

gastronomia | 06.01.2010

Udany rok fast foodów

Burger King podwoił liczbę restauracji w Polsce w 2009 roku, a McDonald’s otworzył 17 nowych placówek.

gastronomia | 31.12.2009

Dominium Pizza umacnia pozycję w Warszawie

Pod koniec grudnia otwarta została kolejna restauracji Dominium Pizza w Warszawie.

gastronomia | 22.12.2009

Leśne Runo na plusie

Sieć restauracji przydrożnych, należąca do spółki Towarzystwo Przyjaciół Polskiej Kuchni, kończy rok 2009 na plusie.

gastronomia | 18.12.2009

10 restauracji na wiosnę

Zarząd sieci Sfinks ogłosił plan otwarć na najbliższe pół roku.

gastronomia | 17.12.2009

Wiosna pod znakiem kawy

Sieć Cafe Club planuje w przyszłym roku otworzyć co najmniej pięć nowych kawiarni.

gastronomia | 16.12.2009

AmRest pozbywa się marek Fresh Point i Rodeo Drive

Spółka chce skupić się na rozwoju Starbucks i Burger King.

gastronomia | 15.12.2009

Dyrektor na własnym

Jacek Cabaj zamienił służbowy samochód i dyrektorski gabinet na pizzerię Telepizzy na warszawskich Bielanach.

gastronomia | 14.12.2009

Gastronomię czeka świetlana przyszłość

- mówi Marcin Pertkiewicz, specjalista ds. rozwoju sieci American Chinese Food.

gastronomia | 11.12.2009

Lody na siódemkę

Sieć Lody Gotti zamyka bieżący rok z siedmioma placówkami.

gastronomia | 09.12.2009

Presto trafia w dziesiątkę

Kuchnia włoska w Olkuszu.

gastronomia | 06.12.2009

Eksportowa gastronomia

Coraz więcej polskich franczyzowych sieci gastronomicznych rozwija się za granicą.

gastronomia | 05.12.2009

Crazy Piramid Pizza już w Polsce

Operator Biesiadowa wprowadza na polski rynek nową markę gastronomiczną.

  pierwsza
  poprzednia
72
73
75
76
następna  
ostatnia