TeaClub Klub Herbaty

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Posiadamy ponad 25 lat doświadczenia w prowadzeniu sklepów z kawą i herbatą. Ściśle współpracujemy z ogólnopolską siecią Five o’Clock, której jesteśmy bezpośrednim dostawcą. Dysponujemy bardzo szerokim asortymentem i know-how dotyczącym herbat, kaw i akcesoriów. 

Stworzyliśmy kompleksowy program franczyzowy dla sklepu i wyspy. Oferowane produkty to konfekcjonowane herbaty i kawy najwyższej jakości oraz akcesoria. Przewidywany asortyment sklepowy składał się będzie z herbat luzem w pudełkach, piramidek oraz kopert z piramidkami. Dodatkowo w ofercie znajdować się będą herbaty ekskluzywne oraz serie sezonowe i okazjonalne. Ponadto sklep oferować będzie pakowaną kawę ziarnistą oraz podstawowy, choć starannie wyselekcjonowany, dobór akcesoriów do parzenia kawy i herbaty. Projekt sklepu przewidziany jest dla lokalu o powierzchni ok. 25mi dostosowywany jest na potrzeby franczyzobiorcy. Wyspa ma optymalny dla centrów handlowych wymiar od 8 do 10m2.

Sklep i wyspa zostały zaprojektowane tak aby zoptymalizować magazynowanie produktu. Projekt mebli uwzględnił możliwość przechowywania większej ilości towaru, bez konieczności posiadania zaplecza.

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Oferujemy wsparcie w następujących dziedzinach:

  • brak opłat licencyjnych oraz opłaty bieżącej
  • stały dostęp do najwyższej jakości herbat i kaw;
  • wyselekcjonowany dobór akcesoriów do parzenia herbat i kaw;
  • projekt sklepu lub wyspy;
  • stałe wsparcie w projektach innowacyjnych;
  • wprowadzanie nowego asortymentu, produktów sezonowych;
  • kompleksowe wyposażenie w meble niezbędne do prawidłowego funkcjonowania sklepu;
  • pełne szkolenie z zakresu nauki parzenia herbat i kaw;
  • standardy profesjonalnej obsługi;
  • procedury wdrożeniowe;
  • wsparcie marketingowe.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • Sklep franczyzowy TeaClub – 2,500 zł za mkw, w zależności od wielkości lokalu. W cenę wliczony jest projekt, dostosowanie go do lokalu, umeblowanie oraz montaż. Podstawowe zatowarowanie sklepu to kwota ok. 10 tys. zł.
  • Wyspa franczyzowa TeaClub –2,500 zł za mkw, w zależności od wielkości wyspy. W cenę wliczony jest projekt, umeblowanie oraz montaż. Podstawowe zatowarowanie wyspy to kwota ok. 10 tys. zł.

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • kapitał na pokrycie kosztów związanych z inwestycją przystąpienia do sieci;
  • posiadanie działalności gospodarczej bądź gotowość do jej założenia;
  • odpowiednia lokalizacja/lokal;
  • akceptacja obowiązkowego asortymentu oraz polityki cenowej.

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

TeaClub Marek Brzezicki

Składowice 1J , 59-300 Lubin

76 8444425

info@teaclub.pl

teaclub.pl/

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Magnus Brzezicki

Dorota Jasińska

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do TeaClub Klub Herbaty.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.