gastronomia

z kraju | 16.05.2018

Burgery nabrały tempa

Sieć Meat&Fit co miesiąc otwiera nowy lokal. A wkrótce jeszcze przyspieszy.

Sieć Meat&Fit co miesiąc otwiera nowy lokal. A wkrótce jeszcze przyspieszy.

z kraju | 02.05.2018

Franczyza, które nie topnieje

Punkt Mini Melts - oferujący lody zmrożone ciekłym azotem - można otworzyć we franczyzie lub w modelu partnerskim. Inwestycja nie jest droga.

z kraju | 27.04.2018

Spaghetteria na licencji

Franczyzodawca Makarun Spaghetti and Salad opracował koncept, który pozwoli mu zaistnieć również w mniejszych miejscowościach.

pytanie tygodnia | 17.04.2018

Lody ruszają w teren

Przy dobrej lokalizacji inwestycja w przyczepę z lodami może się zwrócić po jednym sezonie. – mówi Łukasz Przygoda, franczyzodawca marki Lody Przygoda&Lavazza.

z kraju | 13.04.2018

Fiskus ściga fast foody

Franczyzobiorczyni McDonald's przegrała w Naczelnym Sądzie Administracyjnym spór ze skarbówką i musi zwrócić zaległy podatek VAT. Czy to zła wróżba dla innych biorców licencji?

z kraju | 06.04.2018

Pizza się rozrasta

Sieć Biesiadowo liczy już 120 lokali. Licencjodawca kusi franczyzobiorców niską kwotą inwestycji na start.

z kraju | 01.04.2018

Sfinks połknie pizzę

Grupa Sfinks kupi całą sieć Fabryka Pizzy. Do tej pory otwierała pizzerie jako masterfranczyzodawca.

z kraju | 27.03.2018

Burgerownia w nowym miejscu

Sieć Meat&Fit uruchomiła kolejny lokal, tym razem w Krakowie. Gdzie i za ile można otworzyć bistro z burgerami?

mój franchising | 26.03.2018

Z franczyzą pod rękę

Dmytro Linnik już kilka dni po otwarciu pierwszej pizzerii pod szyldem New York Pizza Department zaczął myśleć o inwestycji w kolejną. Czy to była dobra decyzja?

z kraju | 25.03.2018

Pora na lody

Koncept Lody Smaki Natury proponuje franczyzobiorcom kilka rodzajów współpracy. Ile trzeba mieć pieniędzy na start?

z kraju | 20.03.2018

Interes w stylu wege

Krowarzywa otworzyła kolejny lokal franczyzowy. Inwestycja w wegańską restaurację wynosi mniej więcej 200 tys. zł.

z kraju | 14.03.2018

Biznes wymyślony przez braci

Właściciele marki Shrimp House chcą otwierać franczyzowe bistra w kolejnych miastach. Ile trzeba zainwestować w biznes?

z kraju | 12.03.2018

Biznes podpatrzony za granicą

Stoiska Moijto Lemon to biznes sezonowy. Czy przez pięć miesięcy można zarobić tyle, żeby nie pracować przez pozostałą część roku?

z kraju | 07.03.2018

Franczyza w promocji

Właściciel firmy Wojtex daje rabat nowym franczyzobiorcom, którzy chcą zainwestować w gastronomiczny biznes na kółkach. Taniej można otworzyć m.in. lodziarnie i smażalnię ryb.

z kraju | 21.02.2018

Burgery są głodne gotówki

Bobby Burger szuka inwestorów. I otwiera kolejny lokal własny.

z kraju | 20.02.2018

Pizza w nowej odsłonie

Sfinks otworzył w Warszawie kolejny lokal Fabryki Pizzy. Wywiązuje się w ten sposób ze swojej umowy masterfranczyzowej.

z kraju | 08.02.2018

Sushi na wypasie

Koku Sushi chce otwierać we franczyzie restauracje premium. O ile wzrośnie inwestycja?

z kraju | 30.01.2018

Pizza z galerii

Telepizza planuje otwierać franczyzowe pizzerie również w centrach handlowych. Do niedawna stawiała wyłącznie na lokale przy ulicach.

z kraju | 27.01.2018

Ekspansja nad morzem

Franczyzodawca New York Pizza Department podpisał umowę na wyłączność z partnerem, który uruchomi co najmniej pięć pizzerii na terenie Trójmiasta.

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

7th Street - Bar&Grill
A.Blikle
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bobby Burger
BoBoQ
Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie
Carte d’Or Cafe
Chop Chop Lody Tajskie
Cleopatra
CoffeeFeel
Coffeeloffee
Coffeeshop Company
Columbus Coffee
Cools
Crazy Bubble
Crazy Piramid Pizza
Da Grasso
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Domino’s Pizza
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Oriental
Fabryka Pizzy
Felix Chicken
Fornetti
Frankie’s
Fresh Gelato
Gruby Benek
Jack’s Bar & Restaurant
Kebab King
Kiełbaskowo
Koku Sushi
Kołacz na okrągło
Krowarzywa
Kuchnia Marche
Lepione
Little Caesars Pizza
Lodolandia
Lodostrefa
Lody Bonano
Lody Mangatto
Lody Marsjano
Lody Przygoda & Lavazza
Lody Smaki Natury
Los Tacos
Mad Box
Makarun Spaghetti and Salad
McDonald’s
Meat & Fit – Slow Food
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
MOJITO LEMON
Mr Hamburger
Mr. Kebab
Naleśnikarnia Gramofon
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Niko Spaghetti Bar
Olimp
Organic Coffee & more
Pan Naleśnik
Papa John’s Pizza
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pizza Dominium
Pizzeria Stopiątka
Przystanek Pierogarnia
Red Hot Chicken
Restauracje Sphinx
Rybkodajnia
Setka Bar
Sevi Kebab
Shrimp House
So! Coffee
Stara Pączkarnia
Stava - niezawodne dowozy
Subway
Sztuka Maka
Tel Aviv
Telepizza
Tutti Santi
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
Western Chicken
Western Tortilla
Willisch
Yogo Factory
Zapieksownia
Zdrowa Krowa Slow Food Fast
Z ogórem czy bez?