gastronomia

gastronomia | 26.12.2005

Pierwsze franczyzowe Leśne Runo

Leśne Runo otworzyło w połowie listopada pierwszą franczyzową restaurację. Jest zlokalizowana w miejscowości Kajew koło Krośniewic przy stacji paliw Delfin.

gastronomia | 07.12.2005

Z Nowym Rokiem nowy Podniebny Barek

Została podpisana pierwsza licencja franczyzowa na "Podniebny Barek". Otwarcie nowego Podniebnego Barku jest zaplanowane na styczeń 2006r.

gastronomia | 01.12.2005

Po pizzy będą steki

W 2006r. spółka AmRest zacznie rozwijać w Polsce dwie nowe sieci gastronomiczne, a na Ukrainę wprowadzi Pizza Hut.

gastronomia | 15.11.2005

Czat o Podniebnym Barku

15 listopada z czytelnikami portalu rozmawiał Maciej Golnowski z LOT Catering.

gastronomia | 15.11.2005

Czat o Podniebnym Barku

15 listopada z czytelnikami portalu rozmawiał Maciej Golnowski z LOT Catering.

gastronomia | 15.11.2005

Czat o Podniebnym Barku

15 listopada z czytelnikami portalu rozmawiał Maciej Golnowski z LOT Catering.

gastronomia | 15.11.2005

Podniebny Barek na czacie

15 listopada 2005 o godz. 11.00 odbędzie się czat Maciejem Golnowskim, menedżerem rozwoju sieci gastronomicznej Podniebny Barek.

gastronomia | 14.11.2005

Na wszelki wypadek

Kentucky Fried Chicken przygotowuje spot reklamowy zapewniający klientów, że spożywając produkty sieci nie są narażeni na wirus ptasiej grypy.

gastronomia | 09.11.2005

Subway w stolicy

Subway, amerykańska sieć franczyzowa serwująca kanapki, otworzyła drugi lokal w Warszawie.

gastronomia | 02.11.2005

Nowa strategia Yum’a w Indiach

Koncern Yum! – właściciel sieci Pizza Hut oraz KFC zrewidował swoją strategię rozwoju na Indie. Firma będzie rozwijać się dwutorowo – poprzez jednostki własne i franczyzowe.

gastronomia | 02.11.2005

Wiesz co zjesz

Już wkrótce klienci McDonald’s na całym świecie poznają prawdę o hamburgerze. Dowiedzą się między innymi, że zawiera on niemal połowę dopuszczalnej dziennej dawki tłuszczu.

gastronomia | 12.10.2005

50 placówek w trzy lata

Krakowski Gastropol chce stworzyć ogólnopolską sieć restauracji Rooster. Nie wyklucza, że kapitału poszuka na giełdzie.

gastronomia | 12.10.2005

Dwanaście BierHalle w trzy lata

Dwanaście franczyzowych Browarów Restauracyjnych BierHalle chce w ciągu najbliższych trzech lat otworzyć spółka QLT Bar&Restaurant.

gastronomia | 06.10.2005

John Bull Pub negocjuje i otwiera puby

W tym roku zostanie otwarte jeszcze kilka pubów angielskiej sieci John Bull Pub.

gastronomia | 03.10.2005

Ze smalcem na parkiet

Krakowska firma pracuje nad prospektem emisyjnym. Chce zebrać z parkietu 15 mln zł i wydać je na rozwój sieci restauracji oraz sklepów.

gastronomia | 30.09.2005

Subway odbudowuje sieć w Polsce

CEE Sp. z o.o. , która jest właścicielem baru z szyldem Subway w warszawskiej galerii Mokotów, planuje kolejne punkty z kanapkami.

gastronomia | 23.09.2005

Lifting Colonela

Sympatyczny starszy pan widniejący w logo sieci KFC, Colonel Harland Sanders ma teraz szczuplejszą, młodszą twarz. Swój niemodny trzyczęściowy garnitur zamienił na czerwony fartuch.

gastronomia | 19.08.2005

Sami swoi

- wypowiedź Jacka Cabaja, dyrektora handlowego Telepizzy

gastronomia | 03.08.2005

Internet w kawiarnianej sieci to pomyłka

– uważa Jasmin Soljanin założyciel sieci kawiarni Singidunum.

gastronomia | 10.06.2005

Nowy partner dla McDonald’s

To było jedno z największych i najdłużej trwających wspólnych przedsięwzięć marketingowych. Umowa McDonald’sa z wytwórnią Disney’a wygasa w przyszłym roku. Jest już kilku chętnych na posadę po Myszce Miki.

  pierwsza
  poprzednia
75
76
77
79

ZOBACZ W KATALOGU

Amori Pomodori
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Bao Dao
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bobby Burger
Boston Wings
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili Crispy Chicken & Chill
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Ciacho bez cukru
Cochise Burger
Coffeeloffee
Cofix
Comparello Bello
Crazy Bubble
Crazy Corn
Cukrem i Solą
Da Grasso
Dobra Pączkarnia
Dolci Sapori - Mniami
Domino’s Pizza
Donuterie
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Pizza American Style
Falla
Felix Chicken
Fit Cake
Frentzza – Pizza & Friends
Fresh Gelato
Gruby Benek
Halong
HEJ PIZZA
Ice'n'go
Japanos
Jenn’s Burger & More
Koku Sushi
Kreweta Tempura Bar
Krowa Mać Burgers
Krowarzywa
Kurcze Pieczone
La Donuteria
Little Caesars Pizza
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Los Chupitos
Lviv Handmade Chocolate
Maxipizza
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Meron
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Pączki Mamy
Pączkownia
Picburger
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
PINTA
Pizza Hut
Pizza Point Good Eatin’ American Style
Pizzeria Stopiątka
Prosiak Polski Kebab & Fast Food
Ramen Shop by Sushi Kushi
SETA DISCO 24/7
SiGelato
So Coffee
Soup Culture
Speedy Romano
Stava - niezawodne dowozy
Steiku Haoss
Sushi Bistro
Sushi Kushi
Sushi Wok
The White Bear Coffee
The William Wallace whisky bar & restaurant
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
United Chicken
Western Chicken
Western Tortilla
zaParowani
ŻarWOK
Zdrowa Krowa