Bo Hlib

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
BoHlib to więcej niż piekarnia. Chodzi o tradycyjne receptury i tajemnice, które technolodzy od lat przekazują z ust do ust. BoHlib to miejsce, w którym przeplatają się nuty aromatycznej, gorącej kawy i pachnących wypieków. Chodzi o gościnność, życzliwość, opiekę i wysoką jakość!
Miejsce, w którym zawsze można znaleźć świeże pieczywo, coś pysznego, a nawet zjeść śniadanie z pachnącą kawą. To miejsce, w którym na pewno poczujesz się jak w domu.
BoHlib to gorące pieczywo z chrupiącą skórką, delikatnymi muffinami, ciasteczkami powietrznymi i mlekiem od najlepszych producentów. BoHlib to dziesiątki tradycyjnych przysmaków, oryginalne wypieki i tradycje kulinarne, niepowtarzalne trendy smakowe i cukiernicze, a co najważniejsze - zawsze przyjazne towarzystwo! Prawdziwy tradycyjnie wypiekany chleb jest preferowany w każdym domu.
JEDNOSTKI WŁASNE
3 w Ukrainie
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- Własna produkcja - cały podstawowy asortyment pieczywa i ciastek własnej produkcji w piekarni
- Szkolenie z zarządzania piekarnią
- Szkolenie pracowników, wsparcie
- Zarządzanie i kontrola finansowa
- Receptury
- Plan marketingowy
- Marketing w social mediach
- Zalecenia projektowe (centra handlowe, uliczny punkt sprzedaży)
- System zdalnej kontroli (audyty)
- Społeczność (spotkania franczyzobiorców, wymiana doświadczeń)
- System doboru i oceny personelu
- Analiza konkurencji
- Wsparcie w zakresie wyboru lokalizacji
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Od 40 tys. USD (ok. 175 tys. zł)
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
- Franczyzobiorcy innych systemów szukający dywersyfikacji
- Osoby chcące samemu prowadzić biznes
- Szkolimy franczyzobiorców od postaw
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
TOV Chanta Bakery
vul. 1-ho Travnia 71, 07354 Novi Petrivtsi, Ukraina
+380 978 689 785
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Daniil Krokus (angielski
ukraiński)
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma TOV Chanta Bakery (vul. 1-ho Travnia 71, 07354 Novi Petrivtsi, Ukraina). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Bo Hlib oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie bohlib.com.ua.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

– Rosnące koszty, szczególnie energii, powodują, że prowadzenie piekarni nie jest łatwe. Jednak sprzedaż nam rośnie – mówi Karol Gwardys, menedżer ds. sprzedaży w Piekarni Oskroba.
Spożycie alkoholu w Polsce rośnie rok do roku. Wygląda na to, że sklepom monopolowym nie powinno brakować klientów. Jak otworzyć taki biznes?
Franczyzodawca przygotował program dodatkowego wsparcia dla osób, które do końca marca zdecydują się przystąpić do sieci.
Cortez chce otworzyć co najmniej 40 nowych sklepów w 2023 roku. Ile trzeba zainwestować w placówkę marki?
Franczyzobiorca Carrefoura zamienił restaurację na sklep spożywczy. Po pół roku współpracy myśli o otwarciu kolejnego.

W mniejszych miejscowościach konsumenci ograniczają zakupy spożywcze do najpotrzebniejszych produktów. Jak sobie radzą sklepy ABC na kołach?
Jakub Andruszkiewicz prowadzi trzy punkty pod szyldem Dr Konopny. Jak idzie mu biznes?
– Czas spowolnienia to najlepszy moment na inwestycje. A branża spożywcza nadaje się do tego najlepiej – mówi Iwona Pawleczyk, prezes Intermarché.
Zakończyła się II edycja inicjatywy Żabki „Liga Mistrzów Jakości”. W ramach konkursu nagrodzonych zostało ponad 2,4 tys. franczyzobiorców.
Czasy, gdy Polacy pili głównie wódkę już za nami, dzisiaj kupujemy coraz więcej alkoholi z wyższej półki. Dlatego franczyzobiorcy Al.Capone optymistycznie patrzą w przyszłość.
– Tak ciężko w branży spożywczej jeszcze nie było. Dobija nas ogrom kosztów, wymagań i nowe przepisy – mówi Ireneusz Wróbel, franczyzobiorca PSH Lewiatan.
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Indywidualny trener finansowy, osobisty mentor osób starszych, doradca klimatyczny czy infobroker? Który z tych zawodów wypełni lukę biznesową lub poszerzy niszę na rynku pracy w Polsce?
Sklepy z artykułami spożywczymi i przemysłowymi to biznes dobry na każde czasy. Niezależnie od sytuacji gospodarczej, klienci muszą przecież kupować produkty niezbędne do życia.
Sprawdziliśmy, jaki biznes bardziej opłaca się otworzyć: lodziarnię, wypożyczalnię samochodów, firmę oferującą opieką nad seniorami, warsztaty z klockami Lego, bar whisky czy studio streamingowe?

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.