Kulinarne Poddasze

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Kulinarne Poddasze to placówka usługowo - edukacyjna oferująca między innymi Warsztaty Kulinarne dla dzieci i dorosłych. Zajęcia są prowadzone w sposób innowacyjny i autorski. Wszystko tak aby każdy, bez względu na poziom umiejętności, wynosił z warsztatów satysfakcję oraz nowe doświadczenia, które będzie mógł wykorzystać w swojej kuchni. W przypadku zajęć dla dzieci – to SPEKTAKLE KULINARNE które przeniosą uczestników w czasie i przestrzeni, w różne miejsca, do świata bajek, magii i specjałów kuchni całego świata wykorzystując przy tym zmysły smaku, zapachu oraz dotyku. Ponadto dzieci będą miały okazję popracować nad zdolnościami kulinarnymi, tworząc samodzielnie dania związane z tematem zajęć. Kulinarne Poddasze to nie tylko miejsce - to również ponad 20 wyjątkowych, autorskich warsztatów o różnym stopniu zaawansowania i tysiące zadowolonych uczestników.

 

JEDNOSTKI WŁASNE

1

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • know-how z zakresu prowadzenia spektakli kulinarnych;
  • pełne wsparcie ze strony franczyzodawcy, w tym marketingowe;
  • obsługa moderacyjna portali społecznościowych w tym wspólne prowadzenie kalendarza i rezerwacji
  • regularne spotkania i szkolenia z franczyzodawcą;
  • pomoc przy wyborze i wyposażeniu sali;
  • dostęp do wszystkich obecnych spektakli kulinarnych;
  • dostęp do wszystkich nowych spektakli;
  • otrzymanie swojego terenu na wyłączność;
  • wsparcie w zdalnej obsłudze klienta;
  • elastyczne podejście do każdej sytuacji
  • Przewidywany miesięczny przychód przy jednej sali: 55.000 - 70.000 złotych

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • Opłata licencyjna: 20.000 zł
  • Kwota inwestycji: 40.000 – 80.000 zł
  • Opłaty miesięczne: 2000 zł + 2,5% od obrotu w przypadku jednej sali. 
  • W przypadku większej ilości sal: ustalenia indywidualne
  • Możliwe wsparcie w finansowaniu inwestycji

*kwoty netto


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • lokal 90m2 w tym 60m2 sala główna + 30 m2 zaplecze z częścią kuchenną;
  • każda kolejna sala minimum 25m2;
  • preferowane miasta powyżej 20.000 mieszkańców;
  • własna działalność, bądź gotowość do jej rozpoczęcia
  • lokal z klimatyzacją, bądź możliwością jej montażu 

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Strych Polska Spółka z o.o.

Świętojańska 7, 08-110 Siedlce

726-090-090

franczyza@kulinarnepoddasze.pl

kulinarnepoddasze.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Aleksandra Michalska

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Kulinarne Poddasze.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

Administratorem danych osobowych jest firma Strych Polska Spółka z o.o. (Świętojańska 7, 08-110 Siedlce). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Kulinarne Poddasze oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie kulinarnepoddasze.pl.

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.

Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.