mój franchising

mój franchising | 10.02.2021

Franczyzobiorca z doświadczeniem

Marek Sawa prowadzi dwa sklepy Bricomarché. Przejmował placówki już funkcjonujące. W jaki sposób poradził sobie z biznesem działającym w silnym otoczeniu konkurencyjnym?

mój franchising | 12.01.2021

Postanowił zarabiać na swoim

Tomasz Kazuś przejął biuro WGN od swojego pracodawcy. Czy było warto?

mój franchising | 27.12.2020

Biznes, który daje czas na etat

Są biznesy, które z powodzeniem można łączyć z pracą na etacie. Dodatkowe źródło dochodów zabezpiecza budżet domowy i zwiększa bezpieczeństwo finansowe.

mój franchising | 22.12.2020

Debiut w trudnych okolicznościach

Antoni Policht otworzył restaurację pomimo lockdownu gastronomii. Czy nie żałuje swojej decyzji?

mój franchising | 17.12.2020

Wyzwanie podjęte

Gdy Marika Migdal przejmowała swój pierwszy lokal Da Grasso, był on na skraju upadłości. Czy udało jej się wyprowadzić biznes na prostą?

mój franchising | 10.12.2020

Franczyza bez mięsa

Filip i Alicja Voigt mieli wątpliwości, gdy otwierali wegańską restaurację w stolicy. Czy żałują?

mój franchising | 05.12.2020

Licencja na kurczaka

Urszula Cieśla pracowała jako księgowa, gdy kolega zaproponował jej wspólne otwarcie lokalu gastronomicznego. Wybrali franczyzę Chilli Mili. Czy to była dobra decyzja?

mój franchising | 26.11.2020

Start w trudnym momencie

Andrzej Stańczyk zainwestował w Bafra Kebab w środku toczącej się pandemii. Co przekonało franczyzobiorcę?

mój franchising | 17.11.2020

Sukces, który nie przyszedł od razu

Ponad pięć lat temu Ewa Błędniak – jak sama mówi – porwała się z motyką na słońce i otworzyła pizzerię Biesiadowo. Jak potoczyły się losy jej biznesu?

mój franchising | 09.11.2020

50 tysięcy w miesiąc

Dzięki franczyzie Xeromatic Michał Głowala osiągnął ponad 50 tys. zł miesięcznego przychodu. Jak mu się to udało?

mój franchising | 02.10.2020

Z rodziną w biznesie

Lidia i Joanna Brzozowskie od kilkunastu lat prowadzą biznes w bankowej franczyzie – od kilku miesięcy działają w barwach Banku Millennium.

mój franchising | 25.09.2020

Bracia we franczyzie

Kamil i Konrad Sobiczewscy prowadzą już cztery lokale pod szyldem Krowarzywa.

mój franchising | 05.09.2020

Był wysiłek, są efekty

Włodzimierz Przybylski został franczyzobiorcą Xeromatic akurat wtedy, gdy koronawirus dotarł do Polski i ogłoszono narodową kwarantannę. Jak sobie poradził?

mój franchising | 26.08.2020

Mój jest ten kawałek podłogi

Magdalena Berłowska przez wiele lat pracowała w sklepie DDD Dobre Dla Domu. Dziś jest jego franczyzobiorczynią. Jak ocenia współpracę z marką?

mój franchising | 20.08.2020

Od kasjera do prezesa

Szymon Kazimierz przeszedł niemal całą ścieżkę bankowej kariery. Najlepiej jednak czuje się jako franczyzobiorca Banku Millennium.

mój franchising | 10.08.2020

Franczyza z przyszłością

Kamil Buba otworzył franczyzę Solenergi w trudnym momencie, ale udało mu się rozkręcić biznes i teraz zarabia na odnawialnych źródłach energii.

mój franchising | 08.07.2020

Z etatu do własnej firmy

Poszło gładko – tak o zamianie etatu księgowej na franczyzowy gabinet DepilConcept mówi Małgorzata Tymińska, nowa franczyzobiorczyni marki.

mój franchising | 06.07.2020

Trzy sklepy w rok

Jacek Wichorski prowadzi wraz z żoną trzy sklepy Mydlarni u Franciszka. Postawił na lokalizacje w galeriach handlowych. Czy to była dobra decyzja?

mój franchising | 25.05.2020

Biznes w finansach

Pośrednicy Banking Retail System zarabiają na prowizji od uruchomionych kredytów. Jakie warunki trzeba spełnić, żeby współpracować z firmą?

mój franchising | 13.05.2020

Wsparcie w trudnych chwilach

– Z Żabką współpracuję od dwóch lat, ale dopiero teraz czuję, jak istotne jest wsparcie sieci, szczególnie w najcięższych momentach – mówi Ewa Jasińska, franczyzobiorczyni Żabki.

  pierwsza
  poprzednia
5
6
8
9
następna  
ostatnia