START TV

Targi Franczyza okiem wystawcy

Targi Franczyza okiem wystawcy

Franczyzodawca sieci klubów Xtreme Fitness Gyms pokazuje w telegraficznym skrócie, jak wyglądały Targi Franczyza 2019 w PKiN w Warszawie.

Firma na gładko
uroda i fitness

Firma na gładko

Franczyzodawca marki Depilacja.pl planuje zbudować sieć liczącą kilkaset gabinetów w całej Polsce. Czy udział w tegorocznych targach w tym pomoże?

Pizzeria na 105
gastronomia

Pizzeria na 105

Zazwyczaj mija 2-3 miesiące od podpisania umowy franczyzowej do uruchomienia pizzerii Stopiątka. Ile uda ich się otworzyć po Targach Franczyza 2019?

Franczyza z Lego
edukacja

Franczyza z Lego

Wystarczy zainwestować niewiele ponad 18 tys. zł, żeby otworzyć placówkę Edukido. Franczyza ta jest polecana szczególnie osobom, które lubią pracę z dziećmi. Ale nie tylko.

Biznes w dobrej formie
uroda i fitness

Biznes w dobrej formie

Xtreme Fitness chce wejść do mniejszych miejscowości, gdzie rynek klubów fitness nie jest jeszcze rozwinięty. Gdzie szuka potencjalnych franczyzobiorców?

Znany sklep za małe pieniądze
art. spożywcze i przemysłowe

Znany sklep za małe pieniądze

Niska kwota wejścia – to najbardziej zaskakuje kandydatów na franczyzobiorców Żabki. Czy możliwe jest otwarcie sklepu przy wkładzie własnym w wysokości 5 tys. zł?

Wiarygodni franczyzodawcy

Wiarygodni franczyzodawcy

Polska Organizacja Franczyzodawców zrzesza wiarygodnych franczyzodawców. Czym się jeszcze zajmuje?

Targi Franczyza Żabka franczyzobiorca
art. spożywcze i przemysłowe

Targi Franczyza Żabka franczyzobiorca

Na stoisku Żabki Polska, partnera strategicznego tegorocznych Targów Franczyza, odbyły się już dziesiątki rozmów. Na pytania osób, zainteresowanych franczyzą marki, odpowiadają obecni licencjobiorcy, którzy opowiadają o prowadzeniu sklepu od podszewki.

Mobilny biznes
gastronomia

Mobilny biznes

Franczyzodawca marek Lodolandia, Kołacz na Okrągło oraz Bafra Kebab stawia na mobilność swoich biznesów. Czy są chętni na inwestycję w food trucki?

Przepis na pizzerię
gastronomia

Przepis na pizzerię

New York Pizza Department proponuje franczyzobiorcom cztery formaty lokali do wyboru. Ile restauracji udało się już otworzyć?

Umowa zawarta na Targach Franczyza
gastronomia

Umowa zawarta na Targach Franczyza

Wojciech Goduński, franczyzodawca siedmiu konceptów franczyzowych, już w pierwszej godzinie trwania targów podpisał umowę franczyzową.

Targi Franczyza uroczyste otwarcie

Targi Franczyza uroczyste otwarcie

Targi Franczyza 2019 stały się faktem. Zapraszamy do obejrzenia uroczystego otwarcia.

Ukraińcy otwierają firmy

Ukraińcy otwierają firmy

Nasi wschodni sąsiedzi zakładają w Polsce rodziny, a także własne biznesy. Skąd czerpią pomysły na biznes?

Lekcja przedsiębiorczości

Lekcja przedsiębiorczości

Czy w szkole można nauczyć się przedsiębiorczości? Odpowiadają uczniowie warszawskich liceów.

Franczyza w pałacu

Franczyza w pałacu

Targi Franczyza niezmiennie odbywają się w PKiN w Warszawie. Dlaczego organizator wybrał akurat to miejsce?

Sekrety Targów Franczyza

Sekrety Targów Franczyza

O wnętrzach Pałacu Kultury i Nauki, w którym od 17 lat odbywają się Targi Franczyza, opowiada Anna Smolińska, redaktor prowadząca FRANCHISING.

Targi Franczyza mają 17 lat

Targi Franczyza mają 17 lat

W tym roku spotkamy się na Targach Franczyza w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie już 17 raz. Przy tej okazji zapytaliśmy równolatków targów, co myślą o własnym biznesie i czy planują w przyszłości otworzyć firmę.

Targi Franczyza – tu robi się biznes

Targi Franczyza – tu robi się biznes

Targi Franczyzy to 3 dni spotkań, 200 konceptów franczyzowych i 7 tysięcy przedsiębiorców zainteresowanych otwarciem własnej firmy pod znaną marką. Odwiedź targi i wybierz sprawdzony pomysł na biznes

Jak otworzyć centrum Edukido
edukacja

Jak otworzyć centrum Edukido

Klocki Lego są znane i lubiane przez wszystkie dzieci. Nie każdy wie, że przy ich pomocy możemy pomóc dziecku poznawać świat.

Pierwsza franczyza gastro-kurierska
gastronomia

Pierwsza franczyza gastro-kurierska

Dowozy posiłków to najszybciej rosnący segment w gastronomii. Jak to działa?