Prosiak Polski Kebab & Fast Food

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Franczyza Prosiak Polski Kebab to jedyny taki, oryginalny koncept na rynku. Połączenie dwóch sprawdzonych i lubianych pomysłów kulinarnych, tj.kebaba i karkówki wieprzowej, dało oryginalny produkt końcowy, który zdobywa rzesze fanów, co daje gwarancję w rozwijaniu tego typu działalności. 100% mięsa (karkówka wieprzowa i kurczak), własne receptury, jakość oraz dopracowane wszelkie procedury, to argumenty sprawiające, że koncept jest konkurencyjny na mocno nasyconym rynku punktami gastronomicznymi typu kebab.
JEDNOSTKI WŁASNE
3 jednostki
- Pruszków galeria handlowa Nowa Stacja,
- Pruszków ul. Działkowa 6a,
- Warszawa ul. Wojciechowskiego 11
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Pełne wsparcie dla franczyzobiorcy: od wyszukania lokalizacji, po otwarcie gotowego punktu (pomoc w urzędach, pozwolenia, urządzenie lokalu lub przyczepki gastronomicznej), szkolenie, pełne wsparcie w pierwszym tygodniu funkcjonowania lokalu itd.).
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Opłata licencyjna 10 tys. zł
Koszt uruchomienia lokalu/przyczepki gastronomicznej jest uzależniony od wielu czynników, tj. wielkość lokalu, jego stan oraz poziom przystosowania do działalności gastronomicznej (instalacja wentylacyjna, wodna, itp). Lokal od~ 20 tys. zł. Przyczepka gastronomiczna~50 tys. zł. lub zakup w leasingu-raty.
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Prosiak Polski Kebab to koncept przeznaczony dla każdego chętnego i zdeterminowanego do prowadzenia własnej działalności gospodarczej. Doświadczenie nie jest wymagane, za to jest wymagana umiejętność postępowania według określonych wytycznych i procedur, które gwarantują sukces w prowadzeniu własnego punktu gastronomicznego typu kebab – Prosiak Polski Kebab.
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Marcin Ragus Prosiak Polski Kebab
ul. Działkowa 6a, 05-804 Pruszków
515 004 359
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Marcin Ragus
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma Marcin Ragus Prosiak Polski Kebab (ul. Działkowa 6a, 05-804 Pruszków). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Prosiak Polski Kebab & Fast Food oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie prosiak-polskikebab.pl.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Prosiak Polski Kebab&Fast Food szuka franczyzobiorców. Będą zarabiać na sprzedaży kebabów, ale według spolszczonej receptury.
Kebab w spolszczonej wersji to specjalność marki Prosiak Polski Kebab & Fast Food. Ile kosztuje franczyza tego konceptu?
Sobota 16 października to ostatni dzień Targów Franczyza 2021. Skorzystajcie z okazji, przyjdźcie do Pałacu Kultury i Nauki i wybierzcie biznes dla siebie!
15 października to kolejny dzień Targów Franczyza. Ci, którzy szukają pomysłu na biznes mają okazję spotkać w jednym miejscu przedstawicieli wielu znanych marek franczyzowych.
14 października to pierwszy dzień Targów Franczyza. Franczyzodawcy najbardziej prestiżowych marek czekają w PKiN na wszystkich zainteresowanych otwarciem własnego biznesu na licencji.

Berlin Döner Kebap rozwija nowy format lokali, z niższą kwotą inwestycji.
– Jestem mile zaskoczona tym, że ta franczyza jest bardzo dobrze zorganizowana. Każdy zna tutaj swoją funkcję. Mamy opiekunów, do których możemy się zwrócić w każdej chwili – mówi Ewelina Ciapała, franczyzobiorczyni Lviv Croissants.
Rex Concepts, masterfranczyzobiorca marki Burger King, w tym roku planuje otworzyć w Polsce cztery lokale z tym szyldem. Czy indywidualni franczyzobiorcy będą mogli skorzystać z licencji na biznes Burger Kinga?
W trakcie wieloletniej stagnacji w obszarze stricte ofert franczyzowych na polskim rynku franczyzowym w segmencie gastronomicznym, postanowiliśmy dokładnie zrewidować naszą ofertę.
Carat Kebab systematycznie otwiera nowe lokale. Często łączą pod jednym dachem kilka marek tego samego franczyzodawcy.

– Na Targi Franczyza mamy dla franczyzobiorców specjalną promocję – zapowiada Kamil Woźniak, franczyzodawca Cukrem i Solą oraz Cafe Słodziak.
Sushi Story do końca roku chce rozbudować sieć we wszystkich dużych miastach. Franczyzobiorców będzie szukać m.in. na Targach Franczyza, 13-14 marca.
Maxipizza szuka franczyzobiorców już w średniej wielkości miastach. Oprócz sieci pizzerii rozwija też drugi, oryginalny koncept.
Chinkalnia dopina umowy najmu na kolejne własne restauracje, ale nie rezygnuje też z rozwoju we franczyzie. Franczyzowy lokal marka otworzyła nawet na Cyprze.
Sahar Kebab chce rozwinąć sieć swoich przyczep gastronomicznych w całej Polsce. Czym się wyróżnia na tle konkurencji?
Sweet Gallery utrzymuje szybkie tempo rozwoju. W bieżącym roku planuje ok. 450 nowych otwarć.
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Bank, pośrednictwo, ubezpieczenia – sprawdzamy, czy warto wejść do gry i prowadzić własny biznes pod znaną marką z branży finansowej.
Zostań właścicielem siłowni Fit+, otwórz escape room, zajmij się kuroterapią albo organizacją ślubów. Zobacz, ile trzeba zainwestować w takie biznesy.
Chcesz wejść we franczyzę? Dowiedz się, jak ocenić system, o co zapytać franczyzodawcę i jak uniknąć błędów na starcie współpracy.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.
Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.