Sulaiman Kebab
INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
System franczyzowy Sulaiman Kebab to najtańsza oferta na rynku.
Sulaiman Kebab to gotowy przepis na dochodowy, stabilny biznes. Franczyza umożliwia dołączenie do sieci restauracji serwujących jedną z najbardziej znanych i lubianych kuchni na świecie – kuchni tureckiej, której podstawą jest tradycyjny, pyszny kebab. Oryginalne autorskie receptury są sekretem sukcesu naszej sieci od wielu lat. Jeśli chcesz spróbować swoich sił w gastronomii, a jednocześnie nie chcesz ponosić zbędnego ryzyka, postaw na pewną i opłacalną inwestycję. Sulaiman Kebab to sprawdzony pomysł na biznes oraz gwarancja szybkiego zwrotu z inwestycji. Czerpanie korzyści z systemu franczyzowego nie wymaga od Ciebie dużego kapitału – nasze restauracje są mobilne, dzięki czemu pyszne jedzenie możesz sprzedawać klientom przez cały rok i w różnych lokalizacjach. Twoja własna restauracja Sulaiman Kebab może być wszędzie tam, gdzie są akurat klienci
Mobilna restauracja to przyszłość gastronomii
Mobilna formuła to z jednej strony możliwość łatwiejszego dotarcia do klientów, a z drugiej sposób na obniżenie kosztów działalności. Brak czynszu oraz kosztów związanych z adaptacją lokalu na restaurację idzie w parze z najwyższej jakości nowym sprzętem i smacznymi potrawami opartymi na naturalnych składnikach.
Franczyza drogą do sukcesu
Mobilna restauracja to sposób na serwowanie jedzenia w niemal każdym miejscu. Sulaiman Kebab oferuje więc wysokiej jakości posiłki tam, gdzie są klienci. Dobre jedzenie i odpowiednia lokalizacja często decydują o tym, jakie zyski przynosi biznes gastronomiczny, dlatego stawiamy na pełną mobilność i dzielimy się najlepszymi, sprawdzonymi przepisami, dzięki którym Twoja inwestycja we własny punkt zwróci się błyskawicznie. Każdy franczyzobiorca wspierany jest przez dedykowanego opiekuna, możesz więc być pewien, że zostaniesz świetnie przygotowany do prowadzenia własnej działalności.
Najczęściej zadawane pytania
1. Czy w ramach współpracy otrzymam gotowy, w pełni wyposażony food truck lub lokal?
Tak. Oferujemy 2 formy współpracy – food truck lub lokal. Food trucki dostarczamy w formie „pod klucz” z pełnym wyposażeniem. Wkład własny to 10 tys. zł netto, reszta kosztów rozliczana jest w formie leasingu. Gdy umowa franczyzowa obejmuje lokal, pomagamy w jego wyposażeniu, dostarczając niezbędny sprzęt i dostosowując restaurację do wymogów sanitarnych.
2. Ile trwa szkolenie specjalistyczne? Gdzie się odbywa?
Pierwsze szkolenie trwa osiem godzin i odbywa się w siedzibie firmy. Szkolenia uzupełniające odbywają się już w lokalu lub food trucku. Zapewniamy również szkolenia z obsługi urządzeń, szkolenia marketingowe, a także kursy przygotowywania dań na podstawie gotowych przepisów.
3. Czy dostanę pomoc w zaopatrywaniu mojego lokalu?
Posiadamy własną hurtownię, w której franczyzobiorcy mogą kupić wszystkie potrzebne składniki. Jesteśmy samodzielnym producentem mięsa, pieczemy też chleb według tradycyjnej, tureckiej receptury. Franczyzobiorcy są uprawnieni do korzystania z cen promocyjnych.
4. Co oznacza oferowana przez Sulaiman Kebab pomoc w finansowaniu inwestycji?
Wkład własny franczyzobiorcy to tylko 10 tys. zł netto. Współpracujemy z bankami, dzięki czemu jesteśmy w stanie pomóc Ci uzyskać dofinansowanie na pokrycie części kosztów, m.in. kosztów przyczepy, które rozkładamy na wygodne raty leasingowe.
5. Czy muszę mieć doświadczenie w prowadzeniu biznesu lub jakieś konkretne umiejętności?
Wszystkiego Cię nauczymy! Oferujemy profesjonalne szkolenia i wsparcie doświadczonych szkoleniowców zawsze, gdy tego potrzebujesz. Zapewniamy też pomoc w prowadzeniu akcji marketingowych i razem z Tobą promujemy Twój biznes, organizując ogólnopolskie kampanie.
6. Czy franczyzę można uruchomić w każdym mieście
Mobilny biznes sprawdza się niemal wszędzie, dlatego w żaden sposób nie ograniczamy naszych franczyzobiorców. Chętnie pomożemy Ci znaleźć najlepszą lokalizację i jeśli będziesz tego potrzebował, zweryfikujemy dane miejsce pod kątem biznesowym.
7. Co z serwisem i ewentualnymi naprawami?
Zapewniamy kompleksowy serwis gwarancyjny i pogwarancyjny wszystkich urządzeń, dlatego nie musisz bać się utraty ciągłości funkcjonowania biznesu. Współpracujemy tylko ze znanymi i sprawdzonymi producentami sprzętu gastronomicznego.
JEDNOSTKI WŁASNE
3
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
4
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Nasi franczyzobiorcy mogą liczyć na pełne wsparcie grupy Sulaiman Kebab. Pomagamy w finansowaniu biznesu i już na samym początku współpracy dbamy o to, aby Twój punkt sprzedaży był kompleksowo przygotowany. Pomożemy Ci także znaleźć dogodną lokalizację. Dodatkowo oferujemy szereg specjalistycznych szkoleń, dzięki którym szybko nauczysz się, jak prowadzić gastronomiczny biznes.
Współpraca z nami to:
- Wsparcie na każdym etapie, od planowania aż do akcji promocyjnych i działań marketingowych.
- Bezpłatne działania marketingowe w ramach marki.
- Brak ukrytych opłat (opłata licencyjna, opłaty marketingowe).
- Wysokiej jakości sprzęty i starannie wyselekcjonowane produkty dostarczane prosto do Twojej restauracji.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Jeśli szukasz pomysłu na biznes o wysokiej stopie zwrotu przy niskim nakładzie finansowym, Sulaiman Kebab to doskonały wybór. Nie musisz mieć doświadczenia w prowadzeniu punktu gastronomicznego – przeszkolimy w tym zakresie zarówno Ciebie, jak i Twoich pracowników. Street food jest dziś jedną z najszybciej rozwijających się gałęzi gastronomii w Polsce. Wystarczy 10 tys. zł środków własnych, abyś i Ty mógł czerpać z niego korzyści. Prowadzenie własnej restauracji jest prostsze niż myślisz!
Kompleksowa pomagamy w otwarciu Twojego lokalu między innymi :
- Urządzenia niezbędne do prowadzenia tego biznesu.
- Specjalistyczne szkolenie
- Ulotki reklamowe
- Programy lojalnościowe dla klientów
- Otwarcie profilu na facebooku
- Przygotowanie menu
- Dokumentację Sanitarną
- Reklamę sponsorowaną w mediach społecznościowych
- Opiekę koordynatora
- Dostęp do e-hurtowni z najlepszymi cenami tylko dla sieci Sulaiman Kebab
- Projekt lokalu
- Reklama ogólnopolska
- Rozpoznawalny znak towarowy
Posiadamy własną produkcję mięsa oraz pieczywa. Hurtownia nasza zaopatruje w produkty niezbędne do prowadzenia tego biznesu.
Jeśli nadal masz wątpliwości pytania zapraszamy do kontaktu telefonicznego.
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Biznes Group Łukasz Przygoda
ul. Jagienki 22, 43-300 Bielsko-Biała
505 593 105
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Łukasz Przygoda
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma Biznes Group Łukasz Przygoda (ul. Jagienki 22, 43-300 Bielsko-Biała). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Sulaiman Kebab oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie sulaimankebab.pl.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE
Nie potrzeba dużych pieniędzy, aby wejść we franczyzę Sulaiman Kebab. A ile można zarobić?
Styczniowy numer miesięcznika "Własny Biznes FRANCHISING" już w sprzedaży!
Lipcowy "Własny Biznes FRANCHISING" już dostępny. A w nim m.in.: Pectus = zarabiać wespół w zespół, Start-up: jak stworzyć powtarzalny i łatwo skalowalny biznes? Pomysły na firmę: własne wydawnictwo książkowe, sklep pod szyldem Giant.
Sulaiman Kebab proponuje franczyzobiorcom otwarcie food trucka z kebabem. Na inwestycję nie potrzeba dużo pieniędzy.
Zarabiaj z nami od 40 do 70 tys. zł miesięcznie, tworząc sieć gastronomiczną. Zachęcamy do zapoznania się z obrotami lokali oraz zasięgami w social mediach.
Cukrem i Solą w lipcu otworzyło trzy nowe lokalizacje. Większość punktów marki działa w formacie przyczep gastronomicznych.
Czy na serwowaniu wina można zrobić biznes? Właściciele Subtilité Wine & Bar przekonują, że tak. Swoim sprawdzonym pomysłem na biznes postanowili podzielić z franczyzobiorcami.
– Staramy się wybierać jak najlepsze lokalizacje, aby pączkarnie już od pierwszych dni funkcjonowania były rentowne – podkreśla Jacek Kloc, dyrektor ds. franczyzy Dobrej Pączkarni.
Good Chicken to nowa marka franczyzowa na polskim rynku z ofertą chrupiących kurczaków, skrzydełek, stripsów i nuggetsów.
Marka Wendy’s zamierza otworzyć setki restauracji na nowych europejskich rynkach. Chce też wejść do Polski.
Chinkalnia otworzyła w tym roku już trzy nowe restauracje. Z jaką inwestycją muszą się liczyć franczyzobiorcy marki?
Przepis na prowadzenie zyskownej lodziarni jest tak samo złożony, jak receptura lodów. Franczyzodawca Lodolandia & Kołacz na Okrągło dzieli się nim ze swoimi franczyzobiorcami.
Prosiak Polski Kebab&Fast Food szuka franczyzobiorców. Będą zarabiać na sprzedaży kebabów, ale według spolszczonej receptury.
Chcesz zarabiać na pieczeniu tortów? Dowiedz się, w jaki sposób zacząć, jak zdobywać klientów i skutecznie promować swoje wypieki. Obejrzyj film z Joanną Surowiec, właścicielką pracowni tortów Sweet SugArt, i przekuj swoją pasję w biznes.
Przepis na sukces franczyzy kebabów? Bezkompromisowy marketing. Właśnie dzięki przemyślanym, wielokanałowym działaniom promocyjnym Am Am Kebab skrada podniebienia fanów street foodu.
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Co zrobić, by dorobić się majątku, prowadząc własną firmę? Ciężka praca, odwaga, elastyczność, wyczucie rynku – to najlepsza droga do biznesowego sukcesu.
Sklep odzieżowy może mieć różne oblicza: sportowe, kobiece, młodzieżowe albo typowe męskie. Ten biznes dobrze rozwijać z licencją franczyzową.
Kto może zostać franczyzodawcą? Decyzja o stworzeniu własnej sieci franczyzowej nie jest prosta i wymaga spełnienia szeregu warunków.
Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.
Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.