Lody Bonano

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
O nas
LodyBonano to lider franczyzy lodowej w Polsce, działający na rynku od 17 lat. Obecnie pod naszym szyldem funkcjonuje ponad 200 lokali w całym kraju. Flagowym produktem marki są lody świderki, ale menu uzupełnia też bogata oferta zimnych deserów, granit, kaw i Bąbel Wafli.
Franczyza LodyBonano opiera się na koncepcie mobilnej lodziarni na kołach. Swoim partnerom oferujemy korzystne finansowanie, pomoc w uzyskaniu środków zewnętrznych, a także przejrzyste opłaty franczyzowe. Kompleksowe wsparcie na każdym etapie inwestycji, pakiet szkoleń oraz dostęp do kompletnej bazy materiałowej sprawiają, że zdecydowana większość właścicieli odnosi sukces w tym biznesie.
Co nas wyróżnia:
- w pełni wyposażona lodziarnia ze strefą relaksu
- niska kwota wejścia: 25 tysięcy zł
- ponad 300 gotowych lokalizacji
- szybki czas uruchomienia - tylko 14 dni
- pomoc w uzyskaniu finansowania
- pełne wsparcie na każdym etapie współpracy
- rozpoznawalność marki
- całoroczne menu
- wysoka rentowność pozwalająca na szybki zwrot inwestycji
- gotowy opłacalny model biznesowy, z którego korzystają setki franczyzobiorców
LodyBonano® to franczyza podparta doświadczeniem i ogromną znajomością rynku. Warto zaufać naszym rozwiązaniom!
OFEROWANE MODELE WSPÓŁPRACY
Mobilna lodziarnia - w pełni wyposażona, designerska lodziarnia na kołach ze składanym ogródkiem.
Łączy w sobie zalety lokalu stacjonarnego z mobilnym, ale bez pozwoleń na budowę - gotowy do zarabiania w kilkanaście dni!
Istnieje także możliwość uruchomienia lokalu stacjonarnego.
JEDNOSTKI WŁASNE
4
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
197
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Oferujemy:
- możliwość prowadzenia lodziarni pod rozpoznawalną marką LodyBonano®
- atrakcyjne formy finansowania oraz pomoc w pozyskaniu dotacji
- jasne zasady współpracy i pomoc specjalistów na każdym etapie prowadzenia lodziarni
- szkolenie pracowników w zakresie produkcji oraz technik sprzedaży
- pakiet informacji i materiałów niezbędnych do prowadzenia lodziarni obejmujący wzory menu, receptury produktów, materiały reklamowe
- przyczepki mobilne z odbiorem sanepidu oraz dokumentację sanitarną
- niezawodne maszyny, sprawdzone w ponad 1000 lodziarni w Polsce i za granicą
- gwarancja dostaw surowców oraz serwis maszyn
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- Minimalny wkład na początek - 25 tysięcy zł.
- Nie pobieramy opłaty licencyjnej.
- Przewidywany okres zwrotu nakładów od 2 do 5 miesięcy.
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
- zaangażowanie,
- zdolność do sfinansowania inwestycji.
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Multi Ice
ul. Modrzewiowa 11, 15-521 Zaścianki
570 303 032, 530 730 274
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Patrycja Wojno
tel. 570 303 032
Sylwia Ramotowska
tel. 530 730 274
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Franczyzodawca Lodów Bonano i Wytwórni Lodów Polskich „u Lodziarzy” zapowiada wprowadzenie w tym roku nowego formatu lodziarni.
Kto może zostać franczyzobiorcą McDonald's oraz w jakie koncepty gastronomiczne warto zainwestować – m.in. o tym przeczytasz w nowym numerze "Własny Biznes FRANCHISING".
Lody Bonano przesuwają termin rozpoczęcia tegorocznego sezonu. To wina koronawirusa.
W styczniowym "FRANCHISING" przedstawiamy koncepty franczyzowe z branży gastronomicznej. Sprawdź, o czym jeszcze przeczytasz w nowym numerze miesięcznika.
Są marki, które jak magnes działają na franczyzobiorców. Sprawdzamy od kogo i dlaczego warto kupić licencję na biznes.

Otwieramy – stwierdzili przedsiębiorcy z branży gastronomicznej i hotelarskiej. Pomimo zakazu niektórzy zaczynają odmrażać swoje biznesy. Także franczyzowe.
– Nie wymagamy od kandydatów na franczyzobiorców doświadczenia w biznesie ani w gastronomii – mówi Piotr Greczanowski, menedżer ds. rozwoju restauracji Chinkalnia.
Domino's Pizza Poland przejmuje sieć pizzerii Dominium.
Posiłki dostarczane do firm – na tym będą zarabiać franczyzobiorcy marki Zjedz. Nie muszą gotować, za to muszą zbudować bazę klientów.
Teraz można zostać franczyzobiorcą inwestując jedynie 27 000 zł netto. W tym jest już wliczone zatowarowanie!

Jak pokonać wirusa, który niszczy restauracje? Wyjaśnia Marcin Ciesielski, prezes Mastergrupy, do której należy sieć pizzerii Stopiątka i Stopiątka Fabbrica.
Żaden z partnerów i franczyzobiorców Crazy Bubble nie zamknął biznesu w pandemicznym roku. Co więcej – marka zaczęła rozwój zagraniczny.
Pizza Hut szuka franczyzobiorców, którzy docelowo chcieliby poprowadzić więcej niż jeden lokal. Ile trzeba zainwestować w międzynarodowy koncept?
Są biznesy, które z powodzeniem można łączyć z pracą na etacie. Dodatkowe źródło dochodów zabezpiecza budżet domowy i zwiększa bezpieczeństwo finansowe.
Franczyzodawcy marki Falla nie tylko otwierają kolejne wegańskie restauracje. Uruchomili również nowy koncept.
Antoni Policht otworzył restaurację pomimo lockdownu gastronomii. Czy nie żałuje swojej decyzji?

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.