Salsiccia Pizzeria Napoletana

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

4 lata temu założyłem pierwszą pizzerię na warszawskiej Pradze. Bardzo spodobał mi się koncept pizzy neapolitańskiej, widziałem, że zaczyna wchodzić na polski rynek, więc postanowiłem zgłębić ten temat. Jeździłem dużo po Włoszech w poszukiwaniu idealnych produktów i w końcu się udało. Jako pierwsi w Warszawie mamy dwa certyfikaty AVPN (certyfikat prawdziwej pizzy neapolitańskiej). Ciasto, składniki, pomidory, przyprawy wszystko importujemy z Włoch. Dla uzyskania jak najlepszej jakości pizze wypiekamy w piecach opalanych drewnem.

Nasza pizza jest oryginalna i znajduje uznanie. Każdy z naszych lokali osiągał rentowność od momentu otwarcia.

JEDNOSTKI WŁASNE

3 w Warszawie

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • pomoc w doborze lokalu,
  • pełne wsparcie marketingowe,
  • ubrania dla całej obsługi lokalu,
  • oryginalne włoskie produkty,
  • pełen pakiet szkoleń, w tym kilkanaście dni próbnej pracy w już istniejącym lokalu,
  • pomoc na otwarciu, lub stworzeniu własnej marki z pizzą neapolitańska,
  • fachowa pomoc doświadczonej załogi w pierwszych miesiącach startu lokalu,
  • bieżące wsparcie, 7 dni w tygodniu.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Lokal o wielkości 80-100 m2 to koszt 300-400 tys. zł (połowę inwestycji możemy pomóc wziąć w leasing). Całkowita kwota inwestycji zależy od wyposażenia lokalu w instalacje i wyposażenie, na cenę inwestycji składa się specjalistyczny piec oraz technologia w celu utrzymania jakości produktu. Jesteśmy w stanie sfinansować częściowo inwestycję osobom zaangażowanym i zdecydowanym.


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • Nie jest wymagana osoba z doświadczeniem w branży - nauczymy wszystkiego. Ważne, żeby była to osoba, która jest pasjonatem kuchni, szczególnie włoskiej.
  • Warunki lokalowe:
    • Lokal typowo na wynos – powierzchnia 50- 60m2
    • Lokal z kilkoma stolikami – minimum 80 m2.

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Imperial Dorota Kowalska

Łukowska 7, 04-113 Warszawa

501093078

ds2709@wp.pl

salsiccia.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Daniel Szczypek

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Salsiccia Pizzeria Napoletana.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

Administratorem danych osobowych jest firma Imperial Dorota Kowalska (Łukowska 7, 04-113 Warszawa). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Salsiccia Pizzeria Napoletana oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie salsiccia.pl.

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.

Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.