Doskoi
INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Japońska sieć restauracji łącząca tradycyjną kuchnię japońską ze swobodnym, nowoczesnym stylem. Restauracje stworzone i prowadzone przez Japończyka, Keigo Kondo, który umiejętnie połączył smaki i kulturę japońską z social mediami, o czym najlepiej świadczą milionowe odtworzenia treści w internecie. Casualowe miejsce pozwala poczuć się swobodnie i przenosi nas do Kraju Kwitnącej Wiśni, co bardzo mocno zyskuje na popularności wśród nowych Gości, jednocześnie przekładając się na wysokie oceny Doskoi oraz rosnące zyski.
JEDNOSTKI WŁASNE
4 (trzy w Krakowie i jedna w Katowicach). Lokale śródmiejskie oraz galeriowe.
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
W ramach współpracy franczyzowej sieć oferuje pomoc w:
- Wyborze lokalizacji;
- Odbiorze lokalu przez Sanepid;
- Stworzeniu wysokodochodowej restauracji;
- Jednolitą aranżację lokalu wedle standardów i w nawiązaniu do aktualnych trendów;
- Gwarancję food costu;
- Dostęp do nowych receptur;
- Codzienne wsparcie w prowadzeniu lokalu;
- Udział w rekrutacji i szkoleniu pracowników;
- Dostęp do nowych treści marketingowych w social mediach;
- Propozycje działań marketingowych.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Inwestycja w lokal śródmiejski: od 250 do 350 tys. zł.
Inwestycja w lokal galeriowy: od 250 do 450 tys. zł.
Koszt inwestycji jest ściśle uzależniony od standardu wykończenia oraz stanu technicznego lokalu. Istnieje możliwość wsparcia inwestycji poprzez źródła finansowania, np. leasing, wtedy kwota inwestycji może być zredukowana do ok. 150 tys. zł.
Wstępna opłata franczyzowa: 25 tys. zł.
Miesięczna opłata franczyzowa: 6% od obrotu.
Miesięczna opłata marketingowa: 1 tys. zł.
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Zachęcamy do współpracy osoby energiczne, sumienne, które chcą zacząć lub też kontynuować swoją przygodę w gastronomii. Po swojej stronie oferujemy pomysł i doświadczenie, które zapewnia atrakcyjne dochody restauracji. Minimalny koszt wejścia do sieci to kwota ok. 150 tys. zł netto (z uwzględnieniem leasingu).
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Japoninja Sp. z o.o.
ul. Karmelicka 54/2, 31-128 Kraków
691 254 638
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Marcin Szworak
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma Japoninja Sp. z o.o. (ul. Karmelicka 54/2, 31-128 Kraków). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Doskoi oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie facebook.com.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE
Zainspiruj się sukcesami i poznaj sprawdzone pomysły na biznes! Grudniowy numer „Własny Biznes FRANCHISING” pełen praktycznych porad i historii przedsiębiorców już w sprzedaży!
Zarabiaj z nami od 40 do 70 tys. zł miesięcznie, tworząc sieć gastronomiczną. Zachęcamy do zapoznania się z obrotami lokali oraz zasięgami w social mediach.
Koncept Langos rozwija sieć foodtrucków z węgierskimi langoszami. Czy da się na tym zarobić?
Cukiernia Sowa szuka partnerów, którzy w dłuższej perspektywie poprowadzą więcej niż jeden lokal.
– Franczyza, zwłaszcza w stabilnych i rozwijających się konceptach gastronomicznych, może znacząco zwiększyć szanse powodzenia – mówi Andrzej Pelc-Gonera, CEO Sushi Kushi.
Co piąty franczyzobiorca Fit Cake decyduje się na otwarcie kolejnego lokalu.
Franczyza Sahar Kebab – sprawdzony przepis na Twój sukces!
Lodolandia & Kołacz na Okrągło wykorzystuje elastyczność oferty i szybki rebranding, by zapewnić ciągłość biznesu przez cały rok. Jak działa taki model biznesowy?
Przepis na prowadzenie zyskownej lodziarni jest tak samo złożony, jak receptura lodów, które zachwycą smakiem. Franczyzodawca konceptu Lodolandia & Kołacz na Okrągło dzieli się nim ze swoimi franczyzobiorcami.
Z Atelier Herosima franczyzobiorcy mogą otworzyć lokale w kilku różnych formatach. A jakie wsparcie otrzymają od franczyzodawcy?
Fabryka Pizzy zamieniła się we włoską restaurację, która serwuje różnorodne dania. Czy ten ruch się opłacał?
Paweł Marynowski z ZapieCKanek startuje z franczyzą. Czym zapiekanki jego marki wyróżniają się od konkurencji?
Franczyzodawca Cukrem i Solą oraz Cafe Słodziak poszerza ofertę w lokalach m. in. o croissanty z dubajską czekoladą. Ma też propozycję dla franczyzobiorców, którzy chcieliby zaoszczędzić na inwestycji.
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Odkryj najlepsze franczyzy w gastronomii. Sprawdź, w którą zainwestować, gdy chcesz prowadzić fast food, knajpę azjatycką, pizzerię lub kawiarnię.
Otwórz sklep Homla, serwis kamperów, mobilny salon depilacji, punkt zabezpieczenia podwozi aut. Sprawdź, jak to zrobić krok po kroku!
Przedstawiamy 10 pytań, które należy zadać licencjodawcy, by wybrać najlepszą franczyzę i zadbać o swoją zawodową przyszłość.
Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.
Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.