Cudo Vegan Sushi
INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Jeżeli chcesz się wyróżnić na rynku sushi w swoim mieście to nic prostszego – otwórz wspólnie z nami dobrze prosperujący biznes! Zapomnij o rybach! Nasze charakterystyczne wegańskie sushi jest wypełnione świeżymi warzywami, owocami i ziarnami. Łącząc niekonwencjonalne składniki i kombinacje smaków, tworzymy zupełnie nowe doświadczenie sushi. Te elementy tworzą naszą rzeczywistość CUDO Vegan Sushi.
CUDO to roślinny koncept sushi stworzony w celu promowania wyjątkowej, wegańskiej kuchni. Najwyższej jakości składniki i niespotykane połączenia smaków. Kolorowo, świeżo i w 100% wegańsko. Traf do CUDO i poznaj roślinne sushi! Jesteśmy dla miłośników sushi dla poszukujących pysznej, zdrowej i roślinnej kuchni, która nie boi się eksperymentów. CUDO ma na celu wypełnienie luki na rynku kompleksowych usług gastronomicznych na bazie roślin.
Nasze produkty cechuje wysoka jakość, a pełnowartościowe dania serwowane w atrakcyjnej cenie, są doskonałą odmianą również dla osób na co dzień spożywających tradycyjne sushi z ryby. Dzięki temu naszymi gośćmi są studenci i uczniowie, pracownicy firm, rodzice z dziećmi, a także osoby starsze.
Wesprzemy Cię w codziennym prowadzeniu działalności i podzielimy się naszą wiedzą. Jesteśmy w pełni odpowiedzialni za tworzenie nowego, aktualnego menu i szkolenie Twoich pracowników. Damy ci sprawdzony model biznesowy, chcemy dzielić się naszą pasją i doświadczeniem. Poznaj nowe oblicze sushi! Nasz koncept to sukces nadchodzącej roślinnej rewolucji!
PLAN DZIAŁANIA - OTWARCIA RESTAURACJI:
Organizacja systemu restauracji CUDO Vegan Sushi podlega następującej siedmiostopniowej procedurze:
- Wstępna konsultacja - przedstawienie potencjalnemu Restauratorowi oferty współpracy, porozmawiamy o szczegółach i wspólnie podejmiemy decyzję.
- Akceptacja potencjalnej lokalizacji pod restaurację CUDO, to bardzo ważny krok, dlatego wspomożemy Cię w wybraniu najlepszego miejsca.
- Zawarcie umowy franczyzowej, trochę papierkowej roboty, ale oczywiście na jasnych i przejrzystych warunkach!
- Budowa i odbiór przez inwestora własnej restauracji CUDO, razem stworzymy wyjątkową przestrzeń w klimacie CUDO.
- Przekazanie „Know How” - Przekażemy wszystkie nasze tajemnice, które pozwolą Ci z łatwością prowadzić Twoją restauracje.
- Szkolenie kadry - Nasz doświadczony zespół szkoleniowy przekaże całą wiedzę Twojemu zespołowi, by od pierwszego dnia byli gotowi.
- Otwarcie - Wszystkie ręce na pokład! Pomożemy w całym procesie związanym z otwarciem, by wszystko było dopięte na czas.
JEDNOSTKI WŁASNE
1
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
1+1 w budowie
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- CUDO co oferujemy:
- DOŚWIADCZENIE, czyli KNOW HOW wsparcie dla franczyzobiorcy od momentu podpisania umowy.
- PROCEDURY koordynacja przy projektach technicznych i technologicznych.
- LOKALIZACJA pomoc - doradztwo „non stop” – porady przez telefon i osobiście dotyczące wyboru koncepcji i lokalizacji.
- POMOC PRZY OTWARCIU LOKALU - Będziemy wspierać Cię w całym procesie przed otwarciem, w trakcie oraz tuż po nim, by wszystko szło, jak z płatka.
- WIZUALIZACJA LOKALU - Wspólnie zaprojektujemy i stworzymy CUDO, na które zasługuje Twoja okolica
- RENTOWNOŚĆ rozwiązania minimalizujące koszty wystroju
- MODEL FINANSOWY Atrakcyjny model finansowy, szybki zwrot z inwestycji.
- PODRĘCZNIK OPERACYJNY Nasz podręcznik operacyjny – przekażemy Ci całą najważniejszą wiedzę, dzięki której prowadzenie CUDO będzie dla Ciebie czystą przyjemnością.
- PRODUKTY I SPRAWDZENI DOSTAWCY Składniki najwyższej jakości to rzecz najistotniejsza, dlatego przekażemy Ci listę
- dostawców, których produkty są najwyższej próby.
- PARTNERZY SIECI stałe zniżki u dostawców na cały asortyment produktów, alkoholi oraz napoi.
- WYŁĄCZNOŚĆ TERYTORIALNA Prawo do prowadzenia lokalu pod marką CUDO. Dbamy o nasze wspólne interesy, więc nie musisz martwić się o konkurencję.
- ROZWÓJ I SZKOLENIA dla franczyzobiorcy i jego kadry kierowniczej. Przekażemy Ci całą wiedzę o tym, jak prowadzić restaurację i wyszkolimy personel, by od pierwszego dnia kuchnia i personel były na najwyższym poziomie.
- WSPARCIE I COACHING Ciągłe wsparcie i coaching w zakresie kluczowych procesów i wyzwań biznesowych.
- WYMIANA DOŚWIADCZEŃ Przynależność do forum franczyzowego
- PROMOCJA, MARKETING, REKLAMA - Social Media i nie tylko – wiemy co zrobić, by trafiać do naszych Gości. Współpraca marketingowa na poziomie centralnym i lokalnym.
- IDENTYFIKACJĘ GRAFICZNĄ I STRATEGIĘ KOMUNKACJI - Będziemy wspierać Cię w całym procesie przed otwarciem, w trakcie oraz tuż po nim.
Wszystkie restauracje CUDO otrzymują dedykowane wsparcie w prowadzeniu biznesu. Franczyzobiorcy otrzymują opiekę Franchise Business Coacha, który na co dzień kontaktuje z właścicielami i regularnie daje informację zwrotną w celu zwiększenia efektywności i zyskowności biznesu.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Przewidywana kwota inwestycji w restauracje CUDO w lokalu o średniej powierzchni 80 m2 mieści się w przedziale od 150 tys. złotych netto plus koszty remontu i przystosowania lokalu pod wymagania pozwalające na prowadzenie w nim działalności gastronomicznej. W tej kwocie zawiera się także sprzęt do kuchni oraz wyposażenie kuchni i baru.
OPŁATA FRANCZYZOWA:
Opłata licencyjna wynosi jednorazowo 15 tys. zł, natomiast opłata franczyzowa to każdorazowo 6 proc. od obrotu miesięcznego franczyzobiorcy.
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
- Lokalizacja w mieście powyżej 100 tyś. mieszkańców lub lokal w miejscu o bardzo dużym natężeniu ruchu.
- Przedsiębiorczości i zaangażowania.
- Posiadania wymaganego kapitału początkowego.
- Ukończenia szkoleń przeprowadzonych przez Franczyzodawcę.
- Przestrzegania wewnętrznych procedur sieci.
Uwaga ! Cudo możesz już otworzyć w lokalu , który ma co najmniej 50 m2!
JAKI LOKAL:
- Lokal „na ulicy” typowy standardowy sugerujemy lokale 80-120 m2
- Parter i nie piwnica.
- Lokal z miejscem na ogródek letni.
- moc przyłączeniowa; dodatkowe 18 kW lub przyłącze gazowe
- sprawna, efektywna wentylacja mechaniczna
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma CUDO Vegan Sushi (ul. Górna Wilda 79, Poznań). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Cudo Vegan Sushi oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie na stronie internetowej firmy.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE
Połączenie restauracji z produkcją piwa przyciąga klientów. Browar Korona postanowił to wykorzystać.
Niewinni Czarodzieje TrzyZero to biznes gastronomiczny, którego współwłaścicielem jest Kuba Wojewódzki. Teraz marka szuka franczyzobiorców.
Franczyzobiorca rzucił korporację dla rodziny i rozpoczął własny biznes. Wiosną tego roku otworzył własny punkt Bafra Kebab i już myśli o kolejnych.
Przedsiębiorcy wygrywają z fiskusem walkę o zwrot VAT z tytułu stosowania 8 proc. zamiast 5 proc. stawki VAT przy sprzedaży dań na wynos.
– Nasza unikalność przyciąga klientów – mówi Orest Zahrodskyy, franchise manager Lviv Croissants.
Jak zawsze branża gastronomiczna ma silną reprezentację na Targach Franczyza, które odbędą się 24-26 października w PKiN w Warszawie. Można będzie wybierać i wśród rodzimych, i wśród międzynarodowych konceptów.
Wendy's, międzynarodowa sieć restauracji szybkiej obsługi z siedzibą w Stanach Zjednoczonych, ogłosiła niedawno plany ekspansji na kilka rynków europejskich, które obejmują także Polskę.
Co drugi przedsiębiorca decydujący się na franczyzę Fit Cake wybiera tę markę jako swój pierwszy krok w biznesie. Dlaczego?
Był jednym z pierwszych franczyzobiorców McDonald's w Polsce. Kiedy otwierał swoją pierwszą restaurację, nie spodziewał się, że zwiąże się z marką na kolejne 30 lat.
Ile może zarobić franczyzobiorca, prowadząc jeden punkt Bafra Kebab?
– To, że wchodzicie we franczyzę, nie jest gwarancją sukcesu. Gwarancją sukcesu jesteście wy – mówi Wojciech Goduński, twórca kanału Kopalnia Sukcesu.
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Kto może inwestować w nieruchomości, ile można zarobić na wynajmie mieszkań? I jak się do tego zabrać, żeby maksymalizować korzyści i minimalizować ryzyka?
Otwieramy wine bar, perfumerię, wypożyczalnię samochodów, pizzerię, pralnię, sklep spożywczy, monopolowy, z serami i zakładamy hodowlę kóz.
Franczyza to sprawdzona metoda współpracy, z której korzystają tysiące przedsiębiorców na całym świecie. Na czym polega ten model biznesowy?
Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.
Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.