Pizza Cezar

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
O nas
Pizza Cezar to sieć pizzerii w Polsce. Marka, która z każdym kolejnym rokiem otwiera nowe punkty w całym kraju. Obecnie pod logo Pizza Cezar funkcjonują 3 lokal, ale na tym nie poprzestajemy – już niedługo kolejne otwarcia!
Na przestrzeni lat stworzyliśmy zespół, który w trosce o naszych klientów udoskonala nieustannie nasze produkty, procedury i metody działania. Każdy nowy lokal stanowi rezultat intensywnej pracy wielu osób, które wzajemnie się uzupełniają. A to dlatego, że wszyscy mamy jeden cel – tworzyć miejsca, które oferują nie tylko najwyższej jakości produkty, ale także przestrzeń do wspólnego spędzania czasu ze znajomymi czy rodziną.
JEDNOSTKI WŁASNE
- Pizza Cezar – Galeria Trzy Korony Nowy Sącz
- Pizza Cezar – Centrum Handlowe Serenada Kraków
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
- Pizza Cezar – Galeria Navigator Mielec
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
W ramach współpracy oferujemy:
- prawo do działania pod marką Pizza Cezar;
- wsparcie operacyjne na każdym etapie inwestycji, przed i po otwarciu lokalu;
- wskazania, w jaki sposób optymalnie zarządzać placówką gastronomiczną;
- szkolenia dla franczyzobiorcy i jego kadry pracowniczej w oparciu o standardy kompetencyjne Pizza Cezar;
- dostęp do sprawdzonych źródeł zaopatrzenia podlegających stałej kontroli jakości;
- najlepsze ceny na rynku od sprawdzonych dostawców;
- udział w ogólnopolskich akcjach marketingowych;
- dostęp do projektów graficznych i materiałów marketingowych, które umożliwiają działania franczyzobiorcy w ramach marketingu lokalnego;
- pomoc w pozyskaniu finansowania potrzebnego do otwarcia lokalu;
- wsparcie dla franczyzobiorcy w postaci nowoczesnego pieca do pizzy o wartości 30 tys. zł;
- gotowe lokalizacje w centrach handlowych ,oraz przy głównych ulicach miast;
- wsparcie finansowe od Pizza Cezar.
Pomagamy na każdym etapie inwestycji:
- znajdziemy dla Ciebie dogodną lokalizację w Twoim mieście;
- posiadamy sprawdzonych architektów, którzy zaprojektują Twój wymarzony lokal;
- posiadamy sprawdzonych wykonawców, którzy wykończą Twój wymarzony lokal;
- przygotujemy specjalnie dla Ciebie projekt lokalu, zaakceptowany przez sanepid;
- opracujemy system HACCAP dla twojego lokalu;
- załatwimy wszystkie potrzebne dokumenty oraz zezwolenia;
- wynegocjujemy najlepsze warunki umowy najmu;
- nasz radca prawny sprawdzi umowę pod kątem prawnym;
- dostaniesz od nas darmową stronę internetową wraz z zamawianiem online oraz darmową aplikacją mobilną;
- przygotujemy dla Ciebie lokal pod klucz;
- przeprowadzimy proces rekrutacji oraz przeszkolimy pracowników;
- będziesz mieć cały czas od nas wsparcie, będzie do Ciebie przypisany opiekun, który zajmie się wszystkimi Twoimi problemami;
- współpracujemy ze sprawdzonymi dostawcami sprzętów kuchennych oraz wynegocjujemy dla Ciebie najlepsze ceny.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Pizza Cezar można otworzyć w kilku formatach:
1. Pizza Cezar – Lokale w centrach handlowych w strefie food court z samoobsługą (min. 70m2) lub z obsługą kelnerską (min. 130m2). Min. kwota inwestycji 200 tys. zł - kwota uzależniona jest od stanu technicznego lokalu – Posiadamy najlepsze miejsca w centrach handlowych na terenie całego kraju.
2. Pizza Cezar – (min. 120m2) Lokalizacja na mieście z obsługą kelnerską. Posiadamy dostęp do najlepszych lokalizacji przy głównych ulicach. Min. kwota inwestycji 150 tys. zł – kwota uzależniona jest od stanu technicznego lokalu.
3. Pizza Cezar Express - (min. 40m2) format skierowany dla franczyzobiorców, którzy nie posiadają za dużych zasobów finansowych. Lokal na mieście zajmujący się wyłącznie dowozami.
Kapitał własny potrzebny na otwarcie tego formatu wynosi jedynie 40 tys. zł.
Planowany zwrot z inwestycji następuję między pierwszym, a drugim rokiem prowadzenia restauracji zależny od formatu działalności.
Brak opłaty wstępnej oraz licencyjnej!
Brak opłaty marketingowej!
Po otwarciu lokalu pobieramy % od obrotu netto – warunki zależne od wyboru lokalu oraz zależności nakładów inwestycyjnych poniesionych przez Pizze Cezar.
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
W ramach współpracy oczekujemy:
- posiadanie kapitału do zainwestowania (kwota inwestycji potrzebna do otwarcia lokalu Pizza Cezar uzależniona jest od stanu technicznego i wielkości lokalu oraz wybranego formatu);
- stosowanie określonych produktów żywnościowych i napoi;
- przestrzeganie ustalonych receptur;
- stosowanie określonych procedur produkcji i kontroli oraz zasad prowadzenia rachunkowości;
- zaangażowanie oraz chęć prowadzenia własnego biznesu.
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Grupa Cezar Sp. z o.o. Sp.K
ul. Lwowska 80, 33-300 Nowy Sącz
+48 518 155 852
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Cezary Cieślik
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Lokale pod szyldem Pizza Cezar można otwierać zarówno w galeriach handlowych, jak i w lokalizacjach przyulicznych. Inwestycja w najmniejszy format to 40 tys. zł.
Co robić, gdy własne oszczędności nie wystarczą na uruchomienie firmy? W nowym FRANCHISING radzimy, gdzie szukać dofinansowania i franczyzodawcy, który dołoży się do biznesu.

Znana marka pizzerii zaczyna w Polsce udzielać licencji na biznes. Ile trzeba mieć na inwestycję?
Koncept DIETdrive wykorzystuje pomysł, który wydawał się zarezerwowany dla fast foodów. O co chodzi?
Franczyzodawca sieci pizzerii Stopiątka twierdzi, że jedna restauracja generuje nawet 200 tys. zł obrotów miesięcznie. Na jakie zyski może liczyć franczyzobiorca?
Marka Bó Burger startuje z franczyzą. Właściciele zapewniają, że burgerownia może być rentowna od pierwszego miesiąca.
Stava szuka franczyzobiorców w Niemczech. Jednocześnie obniżyła próg wejścia w biznes dla partnerów w Polsce.

Nowa nazwa, logo i menu – takie zmiany przeszedł jeden z konceptów firmy Wojtex. Skąd decyzja o rebrandingu i jak będzie teraz wyglądać współpraca franczyzowa?
Szymon Myrlak wszedł w zupełnie nieznaną sobie branżę i zainwestował we franczyzę Chilli Mili. Efekt przekroczył jego oczekiwania.
Koncept Bistro Krówka i Połówka ma już 16 lokali. W tegorocznych planach są jeszcze cztery kolejne otwarcia.
O rozwoju sieci pizzerii Stopiątka i Fitkurier, wyspecjalizowanej w cateringu dietetycznym, opowiada ich właściciel – Marcin Ciesielski.
Właściciele Pierogarni Ciasto i Farsz chcą zbudować sieć lokali ajencyjnych. Na jakich zasadach można współpracować z marką i czy to się opłaca?
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
W co zainwestować – to pytanie, które dręczy wielu przedsiębiorców. Podpowiadamy, jaki biznes najlepiej otworzyć w 2020 roku.
Otwieramy bar z wiśniówką, sklep z meblami vintage, plantację choinek i firmę z dietetycznym cateringiem.
Zakaz konkurencji to jeden z kluczowych zapisów w umowie franczyzowej. Czy franczyzobiorca powinien się go obawiać?

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.