Kotlet w Bułce

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Kotlet w Bułce to polska odpowiedź na ciężkostrawne fast foody z Zachodu. Zapomnij o bylejakości i przeciętności! Zapomnij o obcobrzmiących i niezrozumiałych nazwach potraw! Tutaj wszystko jest czytelne, jasne i przede wszystkim tak apetycznie pachnące, że nie sposób się oprzeć.

Kotlet w Bułce to skazana na sukces atrakcja każdej masowej imprezy, targów oraz ruchliwych miejsc, typu: miejskie centra i starówki, plaże i ośrodki wypoczynkowe. Tam, gdzie są ludzie, tam zawsze jest ochota na małe co nieco. Rozchodzące się smakowite zapachy będą lepszą reklamą, niż najbardziej kolorowe szyldy.

Kotlet w Bułce charakteryzuje się franczyzą od A do Z, co oznacza nie tylko niezbędną wiedzę, ale całe know-how prowadzenia biznesu gastronomicznego począwszy od założenia działalności poprzez zdobycie finansowania, pozyskania lokalizacji, szkolenia, dostarczenia w pełni wyposażonej przyczepy z pełnym wyposażeniem, marketingiem, serwisem, kompleksowym zaopatrzeniem towarowym z dostawą.

JEDNOSTKI WŁASNE

5

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

10

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Twój sukces będzie naszym sukcesem

  • oferujemy wsparcie techniczne,
  • wsparcie marketingowe,
  • reklamę na portalach społecznościowych, 
  • know-how, 
  • co roczne szkolenia z nowości w naszej sieci franczyzowej, 
  • prawa do znaku towarowego „Kotlet w Bułce”,
  • brak opłat manipulacyjnych i podziału zysków. Zarabiasz 100% na siebie, nie dzielisz się zyskiem,
  • kompleksowe zaopatrzenie,
  • serwis 24h,
  • zapewniamy franczyzę „pod klucz”, możesz handlować od pierwszego dnia. :)

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • koszt inwestycji przyczepy gastronomicznej to 75 tys. zł netto,
  • kosz adaptacji lokalu od 35 tys. zł netto,
  • koszt wyspy handlowej od 65 tys. zł netto,
  • brak opłat licencyjnych,
  • brak opłat wstępnych,
  • brak dzielenia się zyskiem.

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Od naszych partnerów oczekujemy:

  • komunikatywności, chęci pracy w zespole,
  • kapitału początkowego,
  • chęci szkolenia się i doskonalenia,
  • przestrzegania zasad, procedur marki Kotlet w Bułce;

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

AP Polska Kiecoń Sp. z o.o. Sp. K.

ul. Skoczowska 26, 43-450 Ustroń

+48 697 544 035; +48 721 745 237

michal@kotletwbulce.pl

kotletwbulce.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Michał Kiecoń 

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Kotlet w Bułce.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.