Kotlet w Bułce

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Kotlet w Bułce to polska odpowiedź na ciężkostrawne fast foody z Zachodu. Zapomnij o bylejakości i przeciętności! Zapomnij o obcobrzmiących i niezrozumiałych nazwach potraw! Tutaj wszystko jest czytelne, jasne i przede wszystkim tak apetycznie pachnące, że nie sposób się oprzeć.
Kotlet w Bułce to skazana na sukces atrakcja każdej masowej imprezy, targów oraz ruchliwych miejsc, typu: miejskie centra i starówki, plaże i ośrodki wypoczynkowe. Tam, gdzie są ludzie, tam zawsze jest ochota na małe co nieco. Rozchodzące się smakowite zapachy będą lepszą reklamą, niż najbardziej kolorowe szyldy.
Kotlet w Bułce charakteryzuje się franczyzą od A do Z, co oznacza nie tylko niezbędną wiedzę, ale całe know-how prowadzenia biznesu gastronomicznego począwszy od założenia działalności poprzez zdobycie finansowania, pozyskania lokalizacji, szkolenia, dostarczenia w pełni wyposażonej przyczepy z pełnym wyposażeniem, marketingiem, serwisem, kompleksowym zaopatrzeniem towarowym z dostawą.
JEDNOSTKI WŁASNE
5
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
10
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Twój sukces będzie naszym sukcesem
- oferujemy wsparcie techniczne,
- wsparcie marketingowe,
- reklamę na portalach społecznościowych,
- know-how,
- co roczne szkolenia z nowości w naszej sieci franczyzowej,
- prawa do znaku towarowego „Kotlet w Bułce”,
- brak opłat manipulacyjnych i podziału zysków. Zarabiasz 100% na siebie, nie dzielisz się zyskiem,
- kompleksowe zaopatrzenie,
- serwis 24h,
- zapewniamy franczyzę „pod klucz”, możesz handlować od pierwszego dnia. :)
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- koszt inwestycji przyczepy gastronomicznej to 75 tys. zł netto,
- kosz adaptacji lokalu od 35 tys. zł netto,
- koszt wyspy handlowej od 65 tys. zł netto,
- brak opłat licencyjnych,
- brak opłat wstępnych,
- brak dzielenia się zyskiem.
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Od naszych partnerów oczekujemy:
- komunikatywności, chęci pracy w zespole,
- kapitału początkowego,
- chęci szkolenia się i doskonalenia,
- przestrzegania zasad, procedur marki Kotlet w Bułce;
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
AP Polska Kiecoń Sp. z o.o. Sp. K.
ul. Skoczowska 26, 43-450 Ustroń
+48 697 544 035; +48 721 745 237
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Michał Kiecoń
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Kto może zostać franczyzobiorcą McDonald's oraz w jakie koncepty gastronomiczne warto zainwestować – m.in. o tym przeczytasz w nowym numerze "Własny Biznes FRANCHISING".
Kotlet w Bułce ma promocję dla nowych franczyzobiorców. Można zaoszczędzić na starcie biznesu.
Kotlet w Bułce serwuje klientom dokładnie to, co ma w nazwie. Czy da się zarobić na tak prostym menu?
Na korporacji nie kończy się życie. Wręcz przeciwnie – zakładając własną firmę, możemy je zacząć na nowo. Przedstawiamy 10 biznesów, dzięki którym rzucisz etat i przejdziesz na swoje.

Otwieramy – stwierdzili przedsiębiorcy z branży gastronomicznej i hotelarskiej. Pomimo zakazu niektórzy zaczynają odmrażać swoje biznesy. Także franczyzowe.
– Nie wymagamy od kandydatów na franczyzobiorców doświadczenia w biznesie ani w gastronomii – mówi Piotr Greczanowski, menedżer ds. rozwoju restauracji Chinkalnia.
Franczyzodawca Lodów Bonano i Wytwórni Lodów Polskich „u Lodziarzy” zapowiada wprowadzenie w tym roku nowego formatu lodziarni.
Domino's Pizza Poland przejmuje sieć pizzerii Dominium.
Posiłki dostarczane do firm – na tym będą zarabiać franczyzobiorcy marki Zjedz. Nie muszą gotować, za to muszą zbudować bazę klientów.

Teraz można zostać franczyzobiorcą inwestując jedynie 27 000 zł netto. W tym jest już wliczone zatowarowanie!
Jak pokonać wirusa, który niszczy restauracje? Wyjaśnia Marcin Ciesielski, prezes Mastergrupy, do której należy sieć pizzerii Stopiątka i Stopiątka Fabbrica.
Żaden z partnerów i franczyzobiorców Crazy Bubble nie zamknął biznesu w pandemicznym roku. Co więcej – marka zaczęła rozwój zagraniczny.
Pizza Hut szuka franczyzobiorców, którzy docelowo chcieliby poprowadzić więcej niż jeden lokal. Ile trzeba zainwestować w międzynarodowy koncept?
Są biznesy, które z powodzeniem można łączyć z pracą na etacie. Dodatkowe źródło dochodów zabezpiecza budżet domowy i zwiększa bezpieczeństwo finansowe.
Franczyzodawcy marki Falla nie tylko otwierają kolejne wegańskie restauracje. Uruchomili również nowy koncept.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.