Kotlet w Bułce

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Kotlet w Bułce to polska odpowiedź na ciężkostrawne fast foody z Zachodu. Zapomnij o bylejakości i przeciętności! Zapomnij o obcobrzmiących i niezrozumiałych nazwach potraw! Tutaj wszystko jest czytelne, jasne i przede wszystkim tak apetycznie pachnące, że nie sposób się oprzeć.

Kotlet w Bułce to skazana na sukces atrakcja każdej masowej imprezy, targów oraz ruchliwych miejsc, typu: miejskie centra i starówki, plaże i ośrodki wypoczynkowe. Tam, gdzie są ludzie, tam zawsze jest ochota na małe co nieco. Rozchodzące się smakowite zapachy będą lepszą reklamą, niż najbardziej kolorowe szyldy.

Kotlet w Bułce charakteryzuje się Franczyzą od A do Z, co oznacza nie tylko niezbędną wiedzę, ale całe know-how prowadzenia biznesu gastronomicznego począwszy od założenia działalności poprzez zdobycie finansowania, pozyskania lokalizacji, szkolenia, dostarczenia w pełni wyposażonej przyczepy z pełnym wyposażeniem , marketingiem, serwisem, kompleksowym zaopatrzeniem towarowym z dostawą.

JEDNOSTKI WŁASNE

5

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

10

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

TWÓJ SUKCES BĘDZIE NASZYM SUKCESEM

  • Oferujemy wsparcie techniczne,
  • Wsparcie marketingowe,
  •  Reklamę na portalach społecznościowych, 
  • Know how, 
  • Co roczne szkolenia z nowości w naszej sieci franczyzowej, 
  • Prawa do znaku towarowego „Kotlet w Bułce”
  • Brak opłat manipulacyjnych i podziału zysków. Zarabiasz 100% na siebie, nie dzielisz się ZYSKIEM. 
  • Kompleksowe zaopatrzenie
  • Serwis 24H
  • Zapewniamy Franczyzę „pod klucz”, możesz handlować od pierwszego dnia:)

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • Koszt inwestycji przyczepy gastronomicznej to 75 tys. zł netto
  • Kosz adaptacji lokalu od 35 tys. zł netto
  • Koszt wyspy handlowej od 65 tys. zł netto 
  • Brak opłat licencyjnych
  • Brak opłat wstępnych
  • Brak dzielenia się zyskiem 

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Od naszych partnerów oczekujemy:

  • Komunikatywności, chęci pracy w zespole;
  • Kapitału początkowego,
  • Chęci szkolenia się i doskonalenia;
  • Przestrzegania zasad, procedur marki Kotlet w Bułce;

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

AP POLSKA KIECOŃ SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA

ul. Skoczowska 26; 43-450 Ustroń

+48 697 544 035; +48 721 745 237

michal@kotletwbulce.pl

kotletwbulce.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Michał Kiecoń 

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Kotlet w Bułce.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.