Drewno i Ogień

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Piec opalany drewnem jest sercem naszej restauracji, to własnie w nim powstaje pizza w stylu nepolitańskim. Wytwarzamy ją z najwyższej jakści włoskich składników, a dzięki  48 godzinnemu procesowi dojrzewania ciasta i wysokiej temperaturze wypieku, uzyskuje ona swoje niepowtarzalne właściwości.

To zamiłowanie do smaku, tradycji i autentyczności, połaczone z doświadczeniem, pozwoliło nam stworzyć miejsce unikatowe, będące połączeniem nowoczesnego designu z tradycyjnym smakiem włoskiej pizzy.

Drewno i Ogień to autorski projekt, który wkrótce po otwarciu zyskał ogromną popularność. Jest miejscem spotkań ludzi w każdym wieku, miejscem odpowiednim zarówno na kolację we dwoje, jak i wspólny wypad ze znajomymi. Nieskomplikowana technologia oraz brak konieczności zatrudniania wykwalifikowanych kucharzy, pozwala zminimalizować koszty prowadzenia lokalu i uzyskać szybki zwrot z inwestycji. Proste menu i asortyment umożliwiają w łatwy sposób, na bieżąco kontrolować wydatki oraz food cost.

Będąc pasjonatami jakości i smaku oraz koneserami prawdziwej włoskiej pizzy, postanowiliśmy jako pierwsi i jedyni w Polsce, dać inwestorom możliwość otwarcia i samodzielnego prowadzenia lokalu pod szyldem Drewno i Ogień. 

Poszukujemy ludzi z pasją i zaangażowaniem, aktywnych, ambitnych, pragnących promować i popularyzować w Polsce pizzę w stylu neapolitańskim, wypiekaną w tradycyjnym piecu opalanym drewnem. W zamian oferujemy cały nasz „know how” oraz wsparcie w każdym aspekcie prowadzenia lokalu gastronomicznego.

Zapraszamy do kontaktu oraz osobistego odwiedzenia lokalu: https://www.facebook.com/drewnoiogien/

https://pl.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274748-d10490366-Reviews-Drewno_i_Ogien-Olsztyn_Warmia_Masuria_Province_Northern_Poland.html

JEDNOSTKI WŁASNE

1 (Olsztyn, ul. Prosta 7/9)

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • ocena lokalu pod kątem przyszłej działalności,
  • projekt wnętrza lokalu,
  • projekt technologiczny (Sanepid),
  • pomoc przy projektach branżowych,
  • pomoc w wyborze lokalizacji i jej ocena pod kątem atrakcyjności,
  • wsparcie przy otwieraniu lokalu i jego prowadzeniu,
  • pomoc w doborze sprzętu gastronomicznego i wyposażenia lokalu,
  • projekt menu i jego aktualizacje,
  • receptury,
  • kalkulacje cen i food cost,
  • marketing,
  • menu sezonowe, specjały,
  • dobór napojów bezalkoholowych oraz alkoholi,
  • pomoc w nawiązaniu współpracy z dostawcami,
  • bonusy i rabaty u dostawców,
  • działalność pod logiem Drewno i Ogień,
  • darmowe szkolenia personelu (kuchnia, sala konsumencka, bar),
  • prosty asortyment,
  • niewielka ilość pracowników,
  • prosta technologia,
  • nie wymaga wykwalifikowanych kucharzy i szefów kuchni.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Drewno i Ogień Resto&Bar:

  • od min. 800zł za 1m2 łącznej powierzchni lokalu,
  • opłata licencyjna 10 tys. zł netto,
  • miesięczna opłata franczyzowa w wysokości 6 proc. od przychodu.

W przypadku adaptacji lokalu po gastronomii, koszty mogą być niższe.


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Drewno i Ogień Resto&Bar:

  • liczba mieszkańców: min. 50 tys.,
  • powierzchnia lokalu: min. 150 mkw. 
  • możliwość rozmieszczenia ogródka sezonowego,
  • dostępność komina z rurą ze stali kwasoodpornej,
  • preferowana lokalizacja w centrum miasta lub w miejscach dużego natężenia ruchu pieszego.

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Bakuła Sp. z o.o.

ul. Mazurska 16/11/II, 10-520 Olsztyn

514 040 955

info.net@wp.pl

facebook.com

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Edyta Bakuła

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Drewno i Ogień.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.