Stodola Kebap & Grill

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

„Z miłości do kebapa”

Najwyższej jakości mięso i świeże warzywa sprawiły, że nasz Kebap wszedł na salony. Dzięki naszej pasji, możemy dać Wam kebap premium w pełnym tego słowa znaczeniu.

"Stodola Kebap & Grill” specjalizuje się w kuchni mięsnej w szczególności Kebap z najwyższej jakości mięsa i świeżych warzyw, gdzie decydujesz między kurczakiem i cielęciną. Potrawy mięsne są przyrządzane według własnych receptur w oparciu o sprawdzone od konkretnych dostawców składniki (mięso) oraz podawane do spożycia w wyznaczony sposób dla danej potrawy. Jeżeli nie jesz mięsa w "Stodola Kebap & Grill”, znajdziesz także potrawy z kuchni Vege jak np. Falafel podawany na różne sposoby czy przepyszne sałatki. Od lat naszą pasją jest dobre i smaczne jedzenie. Dlatego dokładamy wszelkich starań, aby wyselekcjonować dla Gości jak najlepsze produkty, z których przygotowujemy nasze potrawy.  Dodatkowo możemy zaostrzyć sobie nasze danie aromatycznymi i ostrymi sosami, które mamy do dyspozycji w ilości 8 smaków. Całość dopełnia sympatyczna obsługa, która świetnie sobie radzi mimo tłumów przewijających się non stop przez lokal. 

Warto zauważyć że "Stodola Kebap & Grill” to lokal premium gdzie każdy detal jest starannie zaprojektowany tak aby Franczyzobiorca czuł prestiż prowadząc nasz koncept. Jest to pierwszy w Europie projekt lokalu typu kebap , który wyróżnia się wystrojem premium oraz obsługą i wysoką jakością na tle innych lokali tego typu działających już na rynku. 

 

JEDNOSTKI WŁASNE

3

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Jesteśmy przekonani, że koncepcja tego typu lokali sprawdza się i odnosi sukcesy. Sukcesy te są wynikiem połączenia niewątpliwych korzyści zarówno dla Franczyzobiorcy, jak i dla jego klientów. Wysoka jakość dań w szczególności arcyKebap z najwyższej jakości mięsa oraz unikalna atmosfera i profesjonalna obsługa pozwalają zdobywać nowych klientów. Stawiamy tylko na produkty wysokiej jakości takie jak piwa rzemieślnicze oraz importowane typu San Miguel. Mamy specjalną ofertę dla Pań w postaci orzeźwiającego drinka Aperol lub wina Prosecco.
 
Franczyzobiorca otrzymuje gotową koncepcję prowadzenia lokalu w postaci szczegółowego pomysłu na biznes, procedur, przepisów dań z kuchni mięsnej, które to atuty pozwolą wyróżnić się na tle konkurencji, zapewnią atrakcyjność lokalu i przyczynią się do osiągnięcia satysfakcjonujących wyników ekonomicznych. Oferta ta powstała, ponieważ jesteśmy przekonani, że stanowi ona sprawdzoną propozycję prowadzenia biznesu gastronomicznego, przynoszącą profity obu stronom przedsięwzięcia.
 
Franczyzobiorca otrzymuje:
  • wiedzę w zakresie prowadzenia sprzedaży kebabu, bardzo wysoka jakość oferowanych dań;
  • know-how prowadzenia biznesu począwszy od założenia działalności poprzez zdobycie finansowania, pozyskania lokalizacji, szkolenia, dostarczenia w pełni wyposażonego lokalu;
  • podręcznik Franczyzowy sieci wraz z opisem standardów oraz procedur.;
  • serwis polegający na kompleksowym zaopatrzeniem towarowym z dostawą oraz rozwiązaniami księgowymi (system POS / kioski samoobsługowe);
  • wsparcie zespołu wspierającego sprzedaż w tym Szkolenia , Marketing , Socjal Media oraz projekty graficzne w tym materiały POSM;

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • Jednorazowa opłata licencyjna za wejście do sieci 10 tys.zł , w zamian komplet szkoleń produktowych;
  • opłata franczyzowa od 1 000 zł miesięcznie netto zależna od obrotu w danej lokalizacji;
  • minimalna kwota inwestycji: 200 tys. zł.

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Od Franczyzobiorców oczekujemy:
  • lokalizacja w mieście powyżej 50 tys. mieszkańców lub lokal w miejscu o bardzo dużym natężeniu ruchu;
  • lokal w centrum handlowym i w strefach food court o powierzchni powyżej 50 m2;
  • przedsiębiorczości i zaangażowania;
  • posiadania wymaganego kapitału początkowego;
  • ukończenia szkoleń przeprowadzonych przez Franczyzodawcę;
  • przestrzegania wewnętrznych procedur sieci.
 

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Stodola sp. z o.o.

Półwiejska 19, 61-888 Poznań

504 911 247

info@stodolakebap.com

stodolakebap.com

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Paweł Bąkowski

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Stodola Kebap & Grill.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.