Jabeerwocky® Craft Beer

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Multitap bar ... czyli pub z wieloma kranami piwnymi. 

Marka JABEERWOCKY istnieje od 5 lat. Jej twórcą jest Rafał Kowalczyk zaangażowany w piwną rewolucję od przeszło dekady. Znany międzynarodowy sędzia piwny, dziennikarz, ekspert sensorycznej oceny piwa, wykładowca uniwersytecki, współwłaściciel browaru JABEERWOCKY. 

Pierwszy lokal powstał w Warszawie w 2015 roku i od razu został doceniony przez rzesze piwnych fanów. Co roku lokal otrzymuje nagrody w plebiscytach na najlepszy pub, a w tym roku nasz lokal znalazł się na liście Top 50 Craft Beer Pubs in Europe

Sprzedajemy tylko piwa rzemieślnicze oraz serwujemy doskonałe jedzenie w typie finger food. To sprawdzona koncepcja na dobry pub.

O prowadzeniu baru wiemy wszystko. Wprowadziliśmy własne rozwiązania techniczne i organizacyjne usprawniające pracę barmanom serwujących duże ilości piwa. Nasz cel to podawać świeże, nietuzinkowe piwa w szerokim asortymencie.

Wystrój baru jest w stylu loftowym, przemysłowym, ale wygodny i przytulny. Kanapy, wygodne krzesła i rockowa muzyka sprawiają, że mamy grono stałych klientów. Nasi partnerzy mogą liczyć na bardzo dobre warunki współpracy, wyłączność w swoim mieście i atrakcyjne ceny piw z naszego browaru.

JEDNOSTKI WŁASNE

1

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

2

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Doradzamy już na etapie planowania i przygotowania lokalu pod pubową działalność. Służymy pomocą w kwestii aranżacji wnętrz, ustawienia technologii kuchni, baru i wyszynku piwa wg naszej koncepcji. Możemy polecić architekta i wykonawców poszczególnych branż budowlanych.

Pomagamy w rekrutacji pracowników, szkolimy załogę i managerów. W trakcie działalności lokalu pomagamy w zarządzaniu stanami magazynowymi i ofertą piw. Wspieramy marketingowo, organizujemy wydarzenia w lokalu. Współpracujemy w kwestii utrzymania standardów i wysokiej jakości usług i produktów. 


PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Minimalna kwota wyposażenia baru to około 200 tys. zł. Wysokość kosztów remontu zależy od stanu budynku i lokalu, może zamknąć się kwotą 500 tys. zł.

Oprócz jednorazowej kwoty Start-up pobieramy opłatę licencyjną w wysokości 3% sprzedaży, która jest rozliczana w skali miesiąca. 


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Franczyzobiorca powinien wykazać się funduszami do przeprowadzenia inwestycji oraz tytułem prawnym do lokalu (umowa najmu, akt własności, etc.)


INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

JBW Pub Sp. z o.o.

Ul. Wspólna 50 lok. 13, 00-684 Warszawa

+48 502 600 499

rafal@jabeerwocky.com

jabeerwocky.com

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Rafał Kowalczyk

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Jabeerwocky® Craft Beer.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.