Falla

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Nowoczesna kuchnia roślinna z elementami Bliskiego Wschodu działająca zgodnie z zasadami slow food. FALLA to świeże lokalne produkty, wzbogacone nutą orientalnych przypraw, odważne autorskie kompozycje smaków oraz eksplozja kolorów na talerzu, a przede wszystkim szczera miłość do jedzenia.

Falla w ciągu 3 lat działalności dorobiła się grupy stałych zwolenników (20 tys. fanów na facebooku, 5000 na istagramie), oraz ugruntowanej pozycji w takich miastach jak Warszawa, Gdynia, Gdańsk, Wrocław czy Bydgoszcz.

Nasze produkty cechuje wysoka jakość, a pełnowartościowe dania serwowane w atrakcyjnej cenie, są doskonałą odmianą również dla osób na codzień spożywających mięso. Dzięki temu naszymi gośćmi są studenci i uczniowie, pracownicy firm, rodzice z dziećmi, a także osoby starsze.

Organizacja systemu restauracji FALLA podlega następującej pięciostopniowej procedurze:

  1. przedstawienie potencjalnemu Restauratorowi oferty współpracy
  2. akceptacja potencjalnej lokalizacji pod restaurację FALLA
  3. zawarcie umowy franczyzowej
  4. budowa i odbiór przez inwestora własnej restauracji FALLA
  5. inauguracja – otwarcie restauracji FALLA

Na podstawie naszego doświadczenia, możemy stwierdzić, że powyższy proces zwykle zamyka się w okresie 3 - 4 miesięcy.

JEDNOSTKI WŁASNE

2

FALLA POZNAŃ (ul. Wawrzyniaka 19, 60-506 Poznań)

FALLA WRAP (Plac Wiosny Ludów 1, 61-831 Poznań)

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

5 (Gdańsk, Gdynia, Warszawa, Wrocław, Bydgoszcz)

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • Książka franczyzowa, składająca się z podręcznika operacyjnego oraz standardów operacyjnych marki FALLA. Jest naszym pakietem KNOW HOW: od aranżacji wnętrza lokalu, poprzez proces rekrutacji pracowników, aż po podanie unikalnych przepisów dań FALLI.
  • Zapewniamy profesjonalne szkolenie personelu.
  • Promocja, reklama i marketing (prowadzenie mediów społecznościowych).
  • Udział w zintegrowanym systemie informatycznym.
  • Jesteśmy marką znaną, o stabilnie ugruntowanej pozycji na rynku gastronomicznym, cieszącą się dużą popularnością w mediach.
  • Gwarantujemy wyłączność terytorialną. 

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Wysokość kapitału jaki jest potrzebny do uruchomienia lokalu mieści się w przedziale 150 000 - 250 000 PLN

Opłata licencyjna wynosi jednorazowo 15 000 PLN, natomiast opłata franczyzowa to każdorazowo 5% od obrotu miesięcznego franczyzobiorcy.


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

 

Franczyzobiorca zobowiązany jest uzyskać wszelkie zezwolenia, licencje i inne dokumenty niezbędne do należytego wywiązania się z ciążących na nim obowiązków wynikających z umowy o współpracy przez cały okres jej obowiązywania. Decydując się  na prowadzenie restauracji FALLA, Restaurator musi zarejestrować firmę, zdobyć szereg zezwoleń  oraz spełnić określone procedury w celu uruchomienia restauracji. Lokal na parterze budynku ze stolarką otworową okienną, miejsce na ogródek. Obowiązkowym motywem, jest naturalny mech przed blatem baru. Wystrój restauracji to naturalne drewno, metal, cegła oraz odcienie szarości, naturalna zieleń na parapetach i stołach. Od franczyzobiorcy nie wymagamy doświadczenia w gastronomii.

 


INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Falla

Wawrzyniaka 19, 60-506 Poznań

511841155 , 607438105

fallapoznan@gmail.com

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Falla.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.