Bó Burger

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Nasze miejsce Bó Burger

Koncepcja Bó Burger to połączenie symboliki ręcznego liternictwa, ulicznej spontaniczności i swobody z wysokiej klasy restauracją. Identyfikacja zakłada dwie warstwy-pierwszą związaną ze slow foodem, miejskim życiem,ulicą i kulturą oraz drugą-złotą nawiązującą do stylu nowojorskiego metra,grafitti i hip hopu.

Bó Burger jest miejscem w stylu tych które otwierasz z pasji dla siebie, przyjaciół i znajomych, w którym w komfortowych warunkach spróbujesz pysznego jedzenia najwyższej jakości. 

Produkt

Lokal Bó Burger na gastronomicznej mapie Kielc funkcjonuje od 2016 roku. Jest miejscem typu slow food w którym serwowane są pyszne burgery i frytki belgijskie.

Głównymi założeniami lokalu jest to by serwowane dania były zawsze świeże i smaczne. Bułka z lokalnej piekarni, mięsa przyrządzane na miejscu ,wysoka jakość produktów i autorskie sosy do burgerów i frytek to tajemnica naszego sukcesu.

JEDNOSTKI WŁASNE

1

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Co zyskuje franczyzobiorca?

  • wsparcie operacyjne na każdym etapie inwestycji przed i po otwarciu lokalu 
  • przekazujemy know-how w zakresie optymalnego prowadzenia i zarządzania lokalem 
  • przekazujemy franczyzobiorcy projekty graficzne i materiały marketingowe oraz prawo do korzystania z marki Bó Burger
  • zapewniamy wsparcie przy znalezieniu odpowiednich dostawców
  • przeprowadzamy szkolenia dla franczyzobiorców i pracowników w oparciu o standardy Bó Burger.

Szkolenia to alternatywny sposób współpracy z marką Bó Burger.

Dzięki nim będą Państwo mogli rozpocząć swój biznes pod własnym szyldem budując nową markę w gastronomii bądź rozszerzyć działalność już istniejącą o nowe pozycje w menu.

Oferta szkoleniowa obejmuje:

  • przeprowadzamy szkolenia dla pracowników i pracodawców w oparciu o standardy Bó Burger
  • zapewniamy wsparcie przy znalezieniu odpowiednich dostawców

Cena przeprowadzenia szkolenia: 8000 zł netto


PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Kwota inwestycji potrzebna do otwarcia Bó Burger uzależniona jest od stanu technicznego i wielkości lokalu:

  • gotowy lokal po innej gastronomii-koszt inwestycji już od 50 tysięcy złotych
  • nowy lokal przygotowany od podstaw-koszt inwestycji 150 tysięcy złotych 
  • opłata wstępna 12000 zł netto
  • po otwarciu lokalu stała opłata franczyzowa to 3% od miesięcznego obrotu (netto) 

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

BO Sp. z o. o.

Ul. Solna 4A/89, 25-006 Kielce

516 930 994

pawelszczepanik2010@tlen.pl

facebook.com/bo.burgerandfries

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Paweł Szczepanik ​

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Bó Burger.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.