Tavolo

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

W 2021 roku koncept Tavolo przeszedł rewolucję; lokale gruntownie zmieniły wizerunek, wystrój nawiązuje do najnowszych trendów w designie; wykorzystuje naturalne drewno, elementy świeżej roślinności filtrującej powietrze.

Właściciel marki posiada sieć restauracji takich jak Tavolo, koncepty przygotowane zostały z myślą o centrach handlowych, jednak biorąc pod uwagę spore zainteresowanie potencjalnych franczyzobiorców, rozpoczynamy również rozwój w miastach z potencjałem na odniesienie sukcesu.

JEDNOSTKI WŁASNE

11 – Poznań, Warszawa, Lublin, Kraków, Częstochowa, Łódź, Katowice, 

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

 3 - Toruń, Bydgoszcz, Gdynia 

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • Atrakcyjne sprzedażowo menu wraz z kompletem sprawdzonych receptur 
  • Centralny system zamówień, konkurencyjne ceny, możliwe bonusy. 
  • Wsparcie marketingowe  i promocyjne. 
  • Udostępnienie systemu informatycznego, który wspomaga zarządzanie restauracyjną.
  • Pomoc w wyborze odpowiedniej lokalizacji dodatkowo pomoc w adaptacji lokalu zgodnie ze standardami siec.
  • Pakiet szkoleń dla właścicieli i ich pracowników. 
  • Wyłączność terytorialną. 
  • Możliwość dalszego rozwoju biznesu dzięki zróżnicowanemu portfelowi innych konceptów gastronomicznych.
  • Pełne wsparcie dla naszych franczyzobiorców.  
  • Comiesięczną ocenę restauracji, obsługa klienta propozycja ulepszeń mającą  na celu poprawę funkcjonowania i zwiększenie sprzedaży.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Podstawowe wymagania sieci dla Tavolo 

  • Wstępna opłata licencyjna: 19 900 PLN.
  • Opłata marketingowa 666  PLN.
  • Comiesięczna opłata franczyzowa wynosi 5% od obrotu .
  • Przewidywany koszt inwestycji, w zależności od lokalizacji cena za m2 od 5 500 PLN plus wyposażenie. 
  • Lokalizacja w mieście już od 70 tys. mieszkańców ze szczególnym uwzględnieniem centrów handlowych, centrów miast oraz intensywnie zabudowane osiedla mieszkaniowe.

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Zapraszamy do współpracy ludzi ambitnych, przedsiębiorczych aktywnie zaangażowanych w biznes. Wiedza gastronomiczna nie jest konieczna, ponieważ przed otwarciem zapewniamy szereg szkoleń zarówno dla właścicieli, jak i pracowników.


INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Tavolo Sp. z o.o.

Kadecka 5A, 41-503 Chorzów

franczyza@tavolo.pl

tavolo.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Anna Karbowa 

509 860 000

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Tavolo.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

Administratorem danych osobowych jest firma Tavolo Sp. z o.o. (Kadecka 5A, 41-503 Chorzów). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Tavolo oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie tavolo.pl.

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.