Prosiak Polski Kebab & Fast Food

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Prosiak – Polski Kebab to tysiące zadowolonych i pełnych brzuchów oraz uśmiechniętych twarzy. Połączenie dwóch sprawdzonych pomysłów kulinarnych; kebaba i karkówki wieprzowej, dało produkt niezwykle oryginalny. Rozsmakuj się w Prosiaku – Polskim Kebabie jako nasz gość i franczyzobiorca!

Kebab z karkówki, oryginalna  i smaczna alternatywa  dla wszechobecnych kebabów.

"Franczyza Prosiak Polski Kebab & FAST FOOD  to pewny biznes na niepewne czasy".

Korzyści współpracy z Prosiakiem obejmują:

  • Zarejestrowana marka i identyfikacja wizualna;
  • Opracowany/sprawdzony i oryginalny produkt;
  • Sprawdzony model operacyjny;
  • Doradztwo biznesowe i szkolenia (wsparcie franczyzodawcy);
  • Ochrona marki (audyty wewnętrzne w sieci);
  • Marketing (organizacja działań promujących sieć);
  • Wsparcie w przygotowaniu lokalu (HACCP i nadzór);
  • Badania i rozwój oferty;
  • Analiza ryzyka Twojej inwestycji;

JEDNOSTKI WŁASNE

1

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Naszym franczyzobiorcom oferujemy:

  • Marketing i strategia marki;
  • Udostępnienie znaków i procedur;
  • Opracowany produkt i model biznesowy;
  • Badania i rozwój oferty;
  • Dostęp do surowców;
  • Szkolenia i stały konsulting biznesowy;
  • Ochrona marki;

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • Szacowany całkowity koszt inwestycji (obejmujący opłatę 10 tys. zł za udzielenie licencji Prosiak - Polski Kebab) 35 tys. zł* netto;
  •   2% – opłata marketingowa (procent od obrotu netto), czyli budżet na reklamę Twojego lokalu-reklama dźwignią handlu;
  •   5% – opłata franczyzowa (procent od obrotu netto);

* Kwota może się różnić w zależności od kosztów adaptacji lokalu/ food trucka


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Nie musisz mieć doświadczenia. Przeżyliśmy na własnej skórze każdy etap prowadzenia biznesu, ponieważ sami pracowaliśmy i zdobyliśmy szerokie doświadczenie. Bez obaw, nauczymy Cię wszystkiego a dodatkowo, będziemy z Tobą w pierwszym tygodniu otwarcia lokalu! 


INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Marcin Ragus Prosiak Polski Kebab & Fast Food

ul. Zgoda 7b, 05-804 Pruszków

515 004 359

franczyza@prosiak-polskikebab.pl

prosiak-polskikebab.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Marcin Ragus

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Prosiak Polski Kebab & Fast Food.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

Administratorem danych osobowych jest firma Marcin Ragus Prosiak Polski Kebab & Fast Food (ul. Zgoda 7b, 05-804 Pruszków). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Prosiak Polski Kebab & Fast Food oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie prosiak-polskikebab.pl.

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.