Ciacho bez cukru

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

O marce, klientach i produktach

Ciacho bez cukru to miejsce które ludzie uwielbiają. Specjalizujemy się w produkcji zdrowych słodyczy. W naszej ofercie produktowej znajdują się ciasta, torty, desery, praliny, czekolady, lody i freakshakes. W oparciu o optymalny bilans mikro i makro składników stworzyliśmy receptury bez cukru, bez glutenu, bez laktozy, wysokoproteinowe, ektogeniczne oraz roślinne. Tworząc receptury zadbaliśmy nie tylko o niski indeks glikemiczny ale również o proste założenia- smacznie, naturalnie i zdrowo.

Ciacho to przestrzeń o industrialnym stylu, zapachu kawy i wypieków. Oferujemy słodkości bez wyrzutów sumienia, na miejscu, na wynos i na zamówienie. Nasze produkty spełniają wymagania wegan oraz osób cierpiących na nietolerancje pokarmowe. Znaleźliśmy uznanie wśród diabetyków, sportowców, osób dbających o dietę, zdrowy styl odżywiania oraz wśród miłośników tradycyjnych wypieków. 

Co nas wyróżnia?

Koncept zgodny z powszechnymi trendami i nowy wymiar cukiernictwa. Efektem współpracy z technologiem żywności, dietetykiem i cukiernikiem są wypracowane receptury na słodkości które zaspokajają najbardziej wymagających. Unikatowy produkt z bardzo wysokiej jakości składników przekonuje świadomych klientów, a oni podkreślają, że smakowo bronią się same. Opinie w sieci  tylko potwierdzają wiarygodność. Mamy sprawdzony w kilku miastach model biznesowy oraz przepis na lokalny rozwój z kawiarniami, restauracjami i domami weselnymi

Cele i założenia

Naszym marzeniem jest rozwój marki Ciacho bez cukru poziomie ogólnopolskim. Z wiarą i ufnością w markę, produkt i potrzeby rynku oferujemy możliwość współpracy. Chcielibyśmy aby każdy miał dostęp do naszych słodkości w swoim mieście. Grudziądz, Gniezno, Ostrów Wielkopolski, Kraków to miasta w których klienci już docenili kunszt załogi. Do lata 2021 otworzą się punkty franczyzowe w Legnicy, w Gdyni, Radomiu i Gliwicach. Jesteśmy zaangażowani w tworzenie każdego nowego punktu. Każdy traktujemy jak własny dokładając wszelkich starań aby wszystko zostało dopięte na ostatni guzik.

Kogo szukamy?

Od partnerów w biznesie oczekujemy zaangażowania w działalność własnej placówki, uczciwości biznesowej i szanowania zasad sieci. Mile widziana ambicja, samodzielność i przedsiębiorczość.

Od czego zacząć? 

Ciacho bez cukru to stabilny biznes, który dynamicznie się rozwija, sprawdzony produkt i know how. Ciacho to nie tylko zyski ale również satysfakcja, którą najlepiej wyrażają nasi klienci dziękując za to, że jesteśmy. To dodaje nam skrzydeł i sprawia, że chcemy poszerzać horyzonty. Jeżeli chcesz mieć swoją cukiernie i sprawdzony przepis na sukces – wypełnij formularz i wyślij zapytanie - pomogę Ci otworzyć Twój słodki biznes.

JEDNOSTKI WŁASNE

2

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

4

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Co oferujemy?

  • wsparcie:  wybór lokalu, projekt aranżacji lokalu z uwzględnieniem wymogów sanitarnych i wyposażenia, dostosowanie ergonomicznego procesu produkcji w oparciu o wskaźniki wydajności 
  • procedury BHP, podręcznik HACCP – niezbędny i wymagany przez Sanepid
  • gotowy system sprzedaży wspierający zamówienia, obsługę i promocje
  • podręcznik operacyjny: zasady prowadzenia lokalu Ciacho bez cukru, standardy obsługi klienta, ,  spis produktów oraz dostawców z zapewnieniem wypracowanych rabatów spis dostawców pełnego wyposażenia lokalu, księga znaku, know-how
  • przepiśnik: lista przepisów i procedur aktualizowana przez cały okres trwania umowy
  • szkolenie cukiernicze, szkolenie sprzedażowe, szkolenie z obsługi klienta w lokalu Franczyzobiorcy
  • fizyczna pomoc i wsparcie  przedstawiciela w pierwszych dniach od otwarcia nowego punktu
  • dodatkowo: dostęp do bazy profesjonalnych zdjęć produktowych , materiałów promocyjnych i ofertowych aktualizowanych przez cały okres trwania umowy
  • pakiet brandingowy: projekt logo, menu, wizytówki, ulotki, karty lojalnościowe, naklejki, folie zewnętrzne, plafon zewnętrzny LED z logo, wewnętrzne logo LED, księga znaku
  • sprawdzony model do lokalnej współpracy na poziomie B2B
  • indywidualne wsparcie, propozycje ulepszeń, dbanie o innowacyjność, obsługa strony internetowej
  • gwarancja terytorialna

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Koszty inwestycji

Opłata franczyzowa: wstępna: 22.000 netto /  bieżąca: 500 netto  + 1% obrotu

Koszty uruchomienia:   

  • wyposażenie lokalu: 40.000 netto (urządzenia gastronomiczne, system sprzedaży, krzesełka, stoliki, meble, agd, zastawa i inne) 
  • zatowarowanie: 10.000 netto (produkty, opakowania)  
  • przystosowanie lokalu: X - zależy głównie od stanu technicznego

Obroty

  • Model biznesowy pozwala na osiągnięcie przychodów na poziomie 30.000-60.000, a w sezonie nawet do 80.000 netto
  • Koszty prowadzenia biznesu: X (czynsz, media, zatrudnienie, podatki, zus, marketing, produkty)
  • Średni czas zwrotu z inwestycji: 10-18 miesięcy

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • punkt w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, o dużym natężeniu ruchu pieszego, z witrynami od strony ulicy (ulice handlowe, duże osiedla lub w galerie handlowe)
  • minimalna powierzchnia lokalu to 50 m2
  • minimalna liczba mieszkańców: 20 tys

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

IN-TIME Karol Babicz

Kościuszki 3, 20-006 Lublin (adres Kawiarni); Nałkowskich 105/8 , 20-470 Lublin (siedziba)

kontakt@ciachobezcukru.pl

ciachobezcukru.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Karol Babicz

tel. 507565143

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Ciacho bez cukru.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

Administratorem danych osobowych jest firma IN-TIME Karol Babicz (Kościuszki 3, 20-006 Lublin (adres Kawiarni); Nałkowskich 105/8 , 20-470 Lublin (siedziba)). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Ciacho bez cukru oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie ciachobezcukru.pl.

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.