Cudo Vegan Sushi
INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Jeżeli chcesz się wyróżnić na rynku sushi w swoim mieście to nic prostszego – otwórz wspólnie z nami dobrze prosperujący biznes! Zapomnij o rybach! Nasze charakterystyczne wegańskie sushi jest wypełnione świeżymi warzywami, owocami i ziarnami. Łącząc niekonwencjonalne składniki i kombinacje smaków, tworzymy zupełnie nowe doświadczenie sushi. Te elementy tworzą naszą rzeczywistość CUDO Vegan Sushi.
CUDO to roślinny koncept sushi stworzony w celu promowania wyjątkowej, wegańskiej kuchni. Najwyższej jakości składniki i niespotykane połączenia smaków. Kolorowo, świeżo i w 100% wegańsko. Traf do CUDO i poznaj roślinne sushi! Jesteśmy dla miłośników sushi dla poszukujących pysznej, zdrowej i roślinnej kuchni, która nie boi się eksperymentów. CUDO ma na celu wypełnienie luki na rynku kompleksowych usług gastronomicznych na bazie roślin.
Nasze produkty cechuje wysoka jakość, a pełnowartościowe dania serwowane w atrakcyjnej cenie, są doskonałą odmianą również dla osób na co dzień spożywających tradycyjne sushi z ryby. Dzięki temu naszymi gośćmi są studenci i uczniowie, pracownicy firm, rodzice z dziećmi, a także osoby starsze.
Wesprzemy Cię w codziennym prowadzeniu działalności i podzielimy się naszą wiedzą. Jesteśmy w pełni odpowiedzialni za tworzenie nowego, aktualnego menu i szkolenie Twoich pracowników. Damy ci sprawdzony model biznesowy, chcemy dzielić się naszą pasją i doświadczeniem. Poznaj nowe oblicze sushi! Nasz koncept to sukces nadchodzącej roślinnej rewolucji!
PLAN DZIAŁANIA - OTWARCIA RESTAURACJI:
Organizacja systemu restauracji CUDO Vegan Sushi podlega następującej siedmiostopniowej procedurze:
- Wstępna konsultacja - przedstawienie potencjalnemu Restauratorowi oferty współpracy, porozmawiamy o szczegółach i wspólnie podejmiemy decyzję.
- Akceptacja potencjalnej lokalizacji pod restaurację CUDO, to bardzo ważny krok, dlatego wspomożemy Cię w wybraniu najlepszego miejsca.
- Zawarcie umowy franczyzowej, trochę papierkowej roboty, ale oczywiście na jasnych i przejrzystych warunkach!
- Budowa i odbiór przez inwestora własnej restauracji CUDO, razem stworzymy wyjątkową przestrzeń w klimacie CUDO.
- Przekazanie „Know How” - Przekażemy wszystkie nasze tajemnice, które pozwolą Ci z łatwością prowadzić Twoją restauracje.
- Szkolenie kadry - Nasz doświadczony zespół szkoleniowy przekaże całą wiedzę Twojemu zespołowi, by od pierwszego dnia byli gotowi.
- Otwarcie - Wszystkie ręce na pokład! Pomożemy w całym procesie związanym z otwarciem, by wszystko było dopięte na czas.
JEDNOSTKI WŁASNE
1
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
1+1 w budowie
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- CUDO co oferujemy:
- DOŚWIADCZENIE, czyli KNOW HOW wsparcie dla franczyzobiorcy od momentu podpisania umowy.
- PROCEDURY koordynacja przy projektach technicznych i technologicznych.
- LOKALIZACJA pomoc - doradztwo „non stop” – porady przez telefon i osobiście dotyczące wyboru koncepcji i lokalizacji.
- POMOC PRZY OTWARCIU LOKALU - Będziemy wspierać Cię w całym procesie przed otwarciem, w trakcie oraz tuż po nim, by wszystko szło, jak z płatka.
- WIZUALIZACJA LOKALU - Wspólnie zaprojektujemy i stworzymy CUDO, na które zasługuje Twoja okolica
- RENTOWNOŚĆ rozwiązania minimalizujące koszty wystroju
- MODEL FINANSOWY Atrakcyjny model finansowy, szybki zwrot z inwestycji.
- PODRĘCZNIK OPERACYJNY Nasz podręcznik operacyjny – przekażemy Ci całą najważniejszą wiedzę, dzięki której prowadzenie CUDO będzie dla Ciebie czystą przyjemnością.
- PRODUKTY I SPRAWDZENI DOSTAWCY Składniki najwyższej jakości to rzecz najistotniejsza, dlatego przekażemy Ci listę
- dostawców, których produkty są najwyższej próby.
- PARTNERZY SIECI stałe zniżki u dostawców na cały asortyment produktów, alkoholi oraz napoi.
- WYŁĄCZNOŚĆ TERYTORIALNA Prawo do prowadzenia lokalu pod marką CUDO. Dbamy o nasze wspólne interesy, więc nie musisz martwić się o konkurencję.
- ROZWÓJ I SZKOLENIA dla franczyzobiorcy i jego kadry kierowniczej. Przekażemy Ci całą wiedzę o tym, jak prowadzić restaurację i wyszkolimy personel, by od pierwszego dnia kuchnia i personel były na najwyższym poziomie.
- WSPARCIE I COACHING Ciągłe wsparcie i coaching w zakresie kluczowych procesów i wyzwań biznesowych.
- WYMIANA DOŚWIADCZEŃ Przynależność do forum franczyzowego
- PROMOCJA, MARKETING, REKLAMA - Social Media i nie tylko – wiemy co zrobić, by trafiać do naszych Gości. Współpraca marketingowa na poziomie centralnym i lokalnym.
- IDENTYFIKACJĘ GRAFICZNĄ I STRATEGIĘ KOMUNKACJI - Będziemy wspierać Cię w całym procesie przed otwarciem, w trakcie oraz tuż po nim.
Wszystkie restauracje CUDO otrzymują dedykowane wsparcie w prowadzeniu biznesu. Franczyzobiorcy otrzymują opiekę Franchise Business Coacha, który na co dzień kontaktuje z właścicielami i regularnie daje informację zwrotną w celu zwiększenia efektywności i zyskowności biznesu.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Przewidywana kwota inwestycji w restauracje CUDO w lokalu o średniej powierzchni 80 m2 mieści się w przedziale od 150 tys. złotych netto plus koszty remontu i przystosowania lokalu pod wymagania pozwalające na prowadzenie w nim działalności gastronomicznej. W tej kwocie zawiera się także sprzęt do kuchni oraz wyposażenie kuchni i baru.
OPŁATA FRANCZYZOWA:
Opłata licencyjna wynosi jednorazowo 15 tys. zł, natomiast opłata franczyzowa to każdorazowo 6 proc. od obrotu miesięcznego franczyzobiorcy.
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
- Lokalizacja w mieście powyżej 100 tyś. mieszkańców lub lokal w miejscu o bardzo dużym natężeniu ruchu.
- Przedsiębiorczości i zaangażowania.
- Posiadania wymaganego kapitału początkowego.
- Ukończenia szkoleń przeprowadzonych przez Franczyzodawcę.
- Przestrzegania wewnętrznych procedur sieci.
Uwaga ! Cudo możesz już otworzyć w lokalu , który ma co najmniej 50 m2!
JAKI LOKAL:
- Lokal „na ulicy” typowy standardowy sugerujemy lokale 80-120 m2
- Parter i nie piwnica.
- Lokal z miejscem na ogródek letni.
- moc przyłączeniowa; dodatkowe 18 kW lub przyłącze gazowe
- sprawna, efektywna wentylacja mechaniczna
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma CUDO Vegan Sushi (ul. Górna Wilda 79, Poznań). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Cudo Vegan Sushi oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie na stronie internetowej firmy.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE
Fabryka Pizzy zamieniła się we włoską restaurację, która serwuje różnorodne dania. Czy ten ruch się opłacał?
Paweł Marynowski z ZapieCKanek startuje z franczyzą. Czym zapiekanki jego marki wyróżniają się od konkurencji?
Franczyzodawca Cukrem i Solą oraz Cafe Słodziak poszerza ofertę w lokalach m. in. o croissanty z dubajską czekoladą. Ma też propozycję dla franczyzobiorców, którzy chcieliby zaoszczędzić na inwestycji.
Carat Kebab chce zmienić podejście Polaków do kebabu. Zachęca też franczyzobiorców do łączenia pod jednym dachem kilku marek gastronomicznych.
Joanna i Paweł Sobkowiakowie szukali biznesu, który będzie dodatkowym źródłem dochodu. Ważne dla nich było też to, żeby dało się go połączyć z prowadzeniem ich dotychczasowej firmy, a także wychowaniem małego dziecka. Na jaką franczyzę postawili?
Marka New York Pizza Department podpisała umowę z masterfranczyzobiorcą w Egipcie. Na przyszły rok zapowiada pierwsze otwarcia na egipskim rynku.
Połączenie restauracji z produkcją piwa przyciąga klientów. Browar Korona postanowił to wykorzystać.
Niewinni Czarodzieje TrzyZero to biznes gastronomiczny, którego współwłaścicielem jest Kuba Wojewódzki. Teraz marka szuka franczyzobiorców.
Franczyzobiorca rzucił korporację dla rodziny i rozpoczął własny biznes. Wiosną tego roku otworzył własny punkt Bafra Kebab i już myśli o kolejnych.
Przedsiębiorcy wygrywają z fiskusem walkę o zwrot VAT z tytułu stosowania 8 proc. zamiast 5 proc. stawki VAT przy sprzedaży dań na wynos.
– Nasza unikalność przyciąga klientów – mówi Orest Zahrodskyy, franchise manager Lviv Croissants.
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Chcesz uniknąć błędów przy zakładaniu firmy? Sprawdź sprawdzone sposoby na udany start i skuteczne prowadzenie biznesu. Porady ekspertów znajdziesz w artykule!
Franczyza w dużym lub średnim mieście to sposób na własny biznes oparty na sprawdzonych rozwiązaniach. Wybierz biznes, który najlepiej pasuje do lokalnego rynku.
Który biznes najbardziej się opłaca? Lodolandia & Kołacz na Okrągło, sklep outdoorowy Regatta, restauracja Doskoi z kuchnią japońską czy centra VR? Przeczytaj, sprawdź i zainspiruj się!
Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.
Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.