Hej Pizza

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Pierwsza w Polsce wyjątkowa franczyza pizzerii typu food truck dla każdego.
Pizza to jedno z ulubionych dań, po które sięgają Polacy. Jest od lat numerem jeden w sprzedaży jedzenia w dostawie stanowiąc ponad 60% tego rynku.
Dzięki stworzeniu konceptu opartego na mobilnej przyczepie gastronomicznej Hej Pizza to wyjątkowo uniwersalny lokal gastronomiczny który daje wszystkie możliwości dotarcia do klientów również funkcjonowania w przypadku lockdownów.
Najnowsze rozwiązania pochodzące prosto z Włoch sprawiają, że pizze serwowane w Hej Pizza to produkty o najwyższej jakości, wspaniałym i niepowtarzalnym smaku oraz nie wymagające zatrudniania wykwalifikowanych pracowników. Czas przygotowania jednej pizzy to ok 6 minut dzięki czemu śmiało możemy pozycjonować się jako street food czy fast food.
Przeczytaj artykuł o HEJ PIZZA
Zapraszamy do kontaktu!
JEDNOSTKI WŁASNE
2
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
3
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Naszym franczyzobiorcom zapewniamy:
- w pełni wyposażoną przyczepę gotową do pracy;
- szkolenia oraz opiekę koordynatora;
- pomoc w pozyskaniu lokalizacji;
- zaopatrzenie w półprodukty;
- wsparcie marketingowe.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Minimalna kwota inwestycji to ok 20 tyś zł
Opłata licencyjna od 3-ciego miesiąca prowadzenia działalności 500 zł / miesięcznie
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Dzięki nowatorskim rozwiązaniom franczyza Hej Pizza jest niemal dla każdego. Nie mamy szczególnych wymagań co do naszych partnerów biznesowych. Punkty mogą stać niemal w każdej miejscowości, a franczyzobiorcami mogą być zarówno osoby, które zajmą się tylko tym biznesem jak również osoby, które pracują zawodowo a szukają tzw. „drugiej nogi”.
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Krzysztof Borowiec
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma BMFood sp. z o.o. (ul. Chorzowska 3, 26-603 Radom ). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Hej Pizza oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie hejpizza.pl.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Hej Pizza ma w planach kolejne otwarcia. Jakie są warunki współpracy franczyzowej z marką?
Gastronomia ma za sobą kolejny trudny rok. Najsilniejsi jednak przetrwali i znaleźli sposób na funkcjonowanie w nowych warunkach rynkowych. Sprawdźcie, z kim warto nawiązać współpracę.
Hej Pizza właśnie otworzyła kolejny punkt franczyzowy. Licencjobiorcom proponuje całoroczne food trucki.
Happy Dog, Hej Pizza oraz Cofix startują z franczyzą, KOKU Sushi stawia na multifranczyzę a Chilli Mili rozszerza menu. Przegląd tygodnia 13-19 września.
Food truck pod szyldem Hej Pizza może pracować przez cały rok. Ile trzeba w niego zainwestować?

Sieć Makarun stawia mocno na formaty z niską kwotą inwestycji.
Własna kawiarnia to marzenie wielu osób. Jak ją otworzyć we franczyzie? Licencję na kawiarnię lub cukiernię udostępnia dużo konceptów.
Cukrem i Solą otwiera nowy format. Oprócz food trucków i lokali stacjonarnych proponuje teraz franczyzobiorcom także wyspy handlowe.
Kebab stał się prawie daniem narodowym Polaków. Może więc być dobrym pomysłem na biznes. Co trzeba zrobić, żeby otworzyć i z sukcesem prowadzić kebabownię?
Diety pudełkowe cieszą się dużym zainteresowaniem Polaków. Nie jest to jednak dzisiaj łatwy biznes do prowadzenia.

Crazy Bubble otwiera miesięcznie średnio trzy nowe punkty. Coraz śmielej radzi sobie też za granicą.
Wybór konceptów franczyzowych w segmencie pizzerii jest bardzo duży. I wciąż kolejne marki decydują się dzielić z innymi swoją licencją na biznes.
KOKU Sushi opracowało własną odpowiedź na wysoką inflację i wzrosty cen. M.in. dzięki temu miniony rok był dla sieci rekordowy pod względem sprzedaży.
Inna i Oleg Yarovyj prowadzą trzy marki gastronomiczne, które rozwijają we franczyzie.
300 nowych otwarć – tyle zapowiada franczyzodawca sieci Bafra Kebab. To sieć z branży street food licząca teraz ponad 290 punktów franczyzowych i 10 własnych.
Cafe Słodziak to nowy koncept franczyzodawcy marki Cukrem i Solą. Jakie są plany marki?
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Gastronomia nadal jest jedną z branż najchętniej wybieranych przez przedsiębiorców. Prezentujemy 30 sprawdzonym pomysłów na biznes we franczyzie w tej branży!
Czy ekologiczny biznes prowadzi się tylko dla idei, czy też naprawdę można na tym zarobić? Oto pomysły na firmę, która dba o środowisko.
Studio gamingowe, klub Xtreme Fitness Gym, firma diagnozująca zdrowe zwierząt na podstawie badania ich sierści a może mała manufaktura torebek? Sprawdź, jak otworzyć takie biznesy.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.