Pizzeria La Patata

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
La Patata to mocno wyróżniająca się jakość pizzy, która w pełni wpisuję się w nowe trendy świadomych konsumentów w Polsce. Ze względu na skomplikowaną oraz pracochłonną technologie wyrabiania ciasta (BIGA), oraz 100% najwyższej jakości włoskich produktów (oferowanych przez właściciela marki, a jednocześnie bezpośredniego importera Mercato Italiano) oferuje naprawdę wyjątkowy smak - smak który uzależnia i smak do, którego się wraca. Najlepszym dowodem są zadowoleni klienci, którzy wracają i którzy najstarszym sposobem marketingu na świecie, polecają lokal swoim znajomym.
JEDNOSTKI WŁASNE
1
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
franczyzowe
2
partnerskie
2
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU

INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- doradztwo i pomoc w znalezieniu lokalizacji
- Dostawa produktów najwyższej jakości w preferencyjnych cenach
- Wyłączność terytorialna
- Pomoc i wsparcie zarówno przed otwarciem jak i po.
- Przygotowanie dokumentacji haccp
- Projekt materiałów promocyjnych
- Dostęp do strony www z możliwością zakupu online
- Wsparcie marketingowe, jeszcze przed otwarciem lokalu.
- Pełne szkolenia na wszystkich stanowiskach pracy
- Wsparcie i obecność naszej kadry podczas pierwszych dni funkcjonowania lokalu.
- Pomoc w przygotowaniu projektu
- Tablet stacjonarny z systemem GoPos skonfigurowany i gotowy do pracy
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
W zależności od wielkości lokalu, oraz stanu w jakim się znajduje - od 50 do 200 tyś
opłata licencyjna 20000 zł ( pokrywa pakiet szkoleń, wsparcie oraz materiały marketingowe i graficzne, jak również gotowe i skonfigurowane urządzenie POS)
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
- lokal od 70 do 130 mkw
- Przyłącze elektryczne minimum 21KW
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Mercato Italiano sp. z. o.o.
02-994 Warszawa; ul. Bruzdowa 21F
515910149
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Grzegorz
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma Mercato Italiano sp. z. o.o. (02-994 Warszawa; ul. Bruzdowa 21F ). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Pizzeria La Patata oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie lapatata.pl.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Pizzeria La Patata otworzyła niedawno kolejny lokal w Warszawie. Oferuje pizzę na bazie sprowadzanych z Włoch produktów i chętnie podzieli się swoją licencją na biznes z franczyzobiorcami.
Wybór konceptów franczyzowych w segmencie pizzerii jest bardzo duży. I wciąż kolejne marki decydują się dzielić z innymi swoją licencją na biznes.
Nowy numer miesięcznika "Własny Biznes FRANCHISING" już w sprzedaży! Sprawdź, jakie pomysły na biznes są opisane w styczniowym wydaniu magazynu.
Widmo powstania ustawy regulującej franczyzę, uruchomienie studiów Zarządzanie Franczyzą, powiększenie grona sygnatariuszy Kodeksu Dobrych Praktyk to zaledwie kilka z ważnych wydarzeń dla rynku franczyzy w Polsce w 2022 r.
La Patata to nowa franczyza w segmencie pizzerii. Czym wyróżnia się na rynku?

Fit Cake inwestuje w nowoczesne technologie, które mają pomóc franczyzobiorcom znaleźć najlepszą lokalizację dla biznesu.
Od początku roku Cofix otworzył już dwie kawiarnie, a wkrótce ruszą dwie kolejne.
Hardkorowy Robert ma swoją siłownię, a teraz zaprasza inwestorów do otwarcia franczyzy Burneika Burger.
– Franczyza zabezpiecza przed porażką i utratą zainwestowanych pieniędzy – mówi Kamil Pękała, franczyzobiorca sieci Lodolandia.
Marka Krowarzywa świętuje 10 urodziny. I ma nową ofertę współpracy, skierowaną do lokali z kuchnią roślinną.

Wartość rynku lodowego w Polsce wynosi 3,5 mld zł i ciągle rośnie. To dobra wiadomość dla osób, które rozważają biznes lodowy na licencji. Z kim można podjąć współpracę?
Dobra Buła startuje z franczyzą. Kto może zostać franczyzobiorcą marki?
Agnieszka Kominek-Polender z mężem Dawidem wspólnie prowadzą oddział franczyzowy Stava. Jak się pracuje razem z małżonkiem?
Pączki sprzedają się nie tylko w Tłusty Czwartek. Jak otworzyć i z sukcesem prowadzić pączkarnię?
Czy da się z sukcesem prowadzić pizzerię znanej marki w małym mieście? Poznajcie historię biznesową Martyny Klon, właścicielki pizzerii Da Grasso w 25-tysięcznym Świeciu.
– Na zwrot z inwestycji w pączkarnię można liczyć już po trzech miesiącach od jej otwarcia – mówi Szymon Pelczyk, właściciel sieci Pączkownia Smak Sprzed Lat.
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Indywidualny trener finansowy, osobisty mentor osób starszych, doradca klimatyczny czy infobroker? Który z tych zawodów wypełni lukę biznesową lub poszerzy niszę na rynku pracy w Polsce?
Sklepy z artykułami spożywczymi i przemysłowymi to biznes dobry na każde czasy. Niezależnie od sytuacji gospodarczej, klienci muszą przecież kupować produkty niezbędne do życia.
Sprawdziliśmy, jaki biznes bardziej opłaca się otworzyć: lodziarnię, wypożyczalnię samochodów, firmę oferującą opieką nad seniorami, warsztaty z klockami Lego, bar whisky czy studio streamingowe?

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.