Sevi Kebab

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Sevi Kebab to koncept , który łączy ideę„fast food” z elementami restauracyjnymi. Kuchnia turecka to bogactwo smaków, zapachów i składników. Nasigoście mają do wyboru 2 rodzaje mięsa: wołowo-baranie oraz drobiowe, które podajemy w 3 odsłonach:w tortilli, bułce i na talerzu.Menu wzbogaciliśmy równieżo oryginalne dania tureckie i wegetariańskie z falafelem, a w naszej ofercie klienci znajdą także starannie dobrane dodatki w postaci świeżych warzyw, różnego rodzaju kasz, sałatek isosów.Wierzymy w siłę autentyczności, dlatego teżzadbaliśmy o wyjątkową aranżację każdego lokalu Sevi Kebab, zatrudniamy w nich kucharzy tureckiego pochodzenia, a całość dopełnia nastrojowa, turecka muzyka co sprawia, że klienci chętnie do nas wracają. ​

JEDNOSTKI WŁASNE

6

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

12

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
Akademia Kulinarna Sevi Kebab
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • funkcjonowanie pod silną i dobrze rozpoznawalną marką
  • przekazujemy niezbędną wiedzę know-how, sprawdzone receptury,  procedury operacyjne, standardy działania i obsługi klienta
  • zapewniamy kompleksowe szkolenia wstępne i doskonalące (rozwijające), przez cały okres współpracy 
  • pomagamy przy rekrutacji zespołu pracowników wraz z doradztwem szkoleniowym 
  • prowadzimy akcje marketingowe i reklamowe w zasięgu ogólnopolskim, a także udostępniamy materiały iudzielamy wskazówek do przeprowadzenia takich akcji lokalnie przez Franczyzobiorcę 
  • przygotowujemy projekt technologii i udzielamy wsparcia na każdym etapie przystosowania lokalu 
  • dedykujemy sprawdzonych dostawców, gdzie nowy Franczyzobiorca może korzystać z rabatów udzielonych dla całej sieci
  • pomagamy przy doborze lokalizacji oraz podczas negocjacji warunków umowy najmu
  • towarzyszymy Franczyzobiorcy od momentu podpisania Umowy przez cały okres jej trwania

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

200 tys. zł plus koszty adaptacji lokalu​


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Jeżeli prowadzisz własną działalność gospodarczą i posiadasz odpowiednie zaplecze finansowe to  zgłoś się do nas, a my pokażemy Ci jak krok po kroku stać się cenionym na rynku restauratorem.  Wystarczy chęć współpracy, zaangażowanie, ambicje i akceptacja zasad systemu franczyzowego, to  podstawowa baza potrzebna do osiągnięcia sukcesu. ​


INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. Komandytowa

ul. Powstańców Śląskich 2-4, 53-333 Wrocław

791 100 211

franczyza@marche.com.pl

facebook.com/LepioneSmakiUlubione/

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Agnieszka Żółkiewicz

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Sevi Kebab.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.