Bistro Krówka i Połówka

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Istniejemy na rynku gastronomicznym od 2016 roku, nasz pierwszy lokal powstał w Starachowicach - kiedy to trójka przyjaciół wpadła na pomysł połączenia Pubu i burgerowni. Mieliśmy spore doświadczenie, zapał i determinację. Na początku było bardzo ciężko, uczyliśmy się na własnych błędach ale finalnie Nasz pomysł chwycił, przewyższając nasze wyobrażenie, a zadowolonych klientów wciąż przybywa. Obecnie Krówka i Połówka w Starachowicach sprzedaje miesięcznie ponad 4000 burgerów, a sieć kilkadziesiąt tysięcy. 

 Zdecydowanie najważniejszym czynnikiem jaki definiuje dużą popularność naszych produktów to najwyższa jakość. Do produkcji używamy wyłącznie świeżych i nieprzetworzonych lub mrożonych produktów. Wołowina pochodzi wyłącznie od sprawdzonych dostawców, jest codziennie mielona i smażona w stopniu jaki oczekuje klient (mocno-well, średnio-medium, krwiście-rare). Praktycznie wszystkie sosy i dodatki są przygotowywane na miejscu z najwyższej jakości składników, także od lokalnych dostawców i producentów. Podobnie ma się z bułkami- wypiekane zgodnie z naszą recepturą przez zaprzyjaźnioną piekarnię są codziennie świeże dowożone do lokalu.

Innowacyjność połączenia Pubu z piwem i alkoholami mocnymi oraz Slow-Foodowej restauracji z burgerami, a także poziom nakładów jakie ponosi franczyzobiorca zdecydowanie korzystnie wyróżnia nas na całym rynku franczyzowym w kraju. Stosunkowo niski koszt inwestycji jaki musi na początku ponieść franczyzobiorca (już od  około 60.000 zł w zależności od stanu lokalu jakim dysponuje), oznacza bardzo szybki zwrot poniesionych nakładów i szybki zysk. 

Lokal staje się rentowny praktycznie w momencie otwarcia. Przystępując do naszej sieci gwarantujemy, że nauczymy cię wszystkiego co musisz wiedzieć by prowadzić swój lokal, jak uniknąć błędów i pułapek, jak radzić sobie z konkurencją i przede wszystkim jak zarabiać. Współpracujemy z największymi potentatami w branży gastronomicznej na zasadach umów lojalnościowych zapewniając wszystkim Naszym franczyzobiorcom najbardziej atrakcyjne ceny oraz darmowy sprzęt i część wyposażenia do lokali.

Nasz pomysł jest również odporny na pandemiczne restrykcje. Dzięki rozwiniętemu autorskiemu systemowi zamówień (aplikacja iOS i Android oraz strona www), a także wdrożonych od samego początku dostaw - problem zamkniętych sal w lokalach praktycznie nie spowodował spadku obrotów. Z dnia na dzień przestawiliśmy się na świadczenie usług w ramach dowozów zamówionych produktów bezpośrednio do klientów.

JEDNOSTKI WŁASNE

1

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

11 lokali

  • Starachowice
  • Ostrowiec Świętokrzyski
  • Skarżysko Kamienna
  • Iłża
  • Piaseczno
  • Tarnobrzeg
  • Kielce
  • Włoszczowa
  • Zambrów
  • Nowa Słupia
  • Płock
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Ze swojej strony dajemy gotowy przepis na sukces. W pakiecie franczyzowym znajduje się:

  • kompedium naszej wiedzy i doświadczeń tzw. Know-How- kilkudziesięcio stronicowy podręcznik- instrukcja opracowana przez nas i zawierająca wszystko, co dotyczy otwarcia i prowadzenia „Krówki i Połówki”,
  • pomoc w wyborze lokalu.
  • Pomoc w planowaniu, urządzaniu i zakupach wyposażenia, ponieważ posiadamy znakomite kontakty w branży- możemy uzyskać wysokie rabaty przy zakupach sprzętu i wyposażenia,
  • indywidualne szkolenia franczyzobiorcy, personelu kelnerskiego i kucharzy w przededniach otwarcia (przyjedziemy na kilka dni i wyszkolimy ciebie i pracowników);
  • darmowy udział w cyklicznych akcjach marketingowych,
  • firmowe konto na Facebooku oraz know-how jak je skutecznie prowadzić, możemy też poprowadzić je za ciebie!,
  • firmowa strona www wraz z aktualnościami o twoim lokalu, firmowa skrzynka pocztowa w domenie www.krowkaipolowka.pl,
  • bezpłatna pomoc i doradztwo podczas prowadzenia przez ciebie lokalu przez cały okres obowiązywania umowy,
  • udział w programach lojalnościowych z dostawcami gwarantujący najniższe ceny interesujących nas towarów, i wiele innych.
  • Bezpłatne materiały reklamowe, menu, ulotki etc.
  • Autorski system POS do zarządzania lokalem, zbieraniem i obsługą zamówień, dedykowane aplikacje na wszystkie platformy.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • Szacunkowe koszty na start to około 60 tys. zł, zależne w dużej mierze od stanu lokalu jakim dysponuje franczyzobiorca,
  • Jednorazowa opłata wstępna-licencyjna 8 tys. zł,
  • Opłaty miesięczne już od 1 tys. zł.

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Sieć Burgerowni „Krówka i Połówka” Maciej Kenig

ul. Młynarska 14A, 27-200 Starachowice

690 413 114‬

franczyza@krowkaipolowka.pl

krowkaipolowka.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Maciej Kenig

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Bistro Krówka i Połówka.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

Administratorem danych osobowych jest firma Sieć Burgerowni „Krówka i Połówka” Maciej Kenig (ul. Młynarska 14A, 27-200 Starachowice). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Bistro Krówka i Połówka oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie krowkaipolowka.pl.

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.